Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon hány no-go...

Magyarországon hány no-go zóna lehet, ami a fehér ember számára alkalmatlan?

Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 15:43
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

#18: és tessék, még alátámasztásul....

[link]

[link]

2022. jún. 13. 21:23
 22/43 anonim ***** válasza:
24%
18! Tehát szerinted nem az ingatlan állapota, nagysága munkalehetőségek, a megyeszékhelytől való távolság vagy a közlekedési lehetőségek befolyásolják egy ház árát? Mert elárulom, hogy de ezért kapsz Békésben vagy Borsodban, Nógrádban olcsón házat. Mellesleg ha nyíltan faji alapon nézed is bukik a érvelésed, mert Békés megye a legszegényebb az országban piszok olcsó ingatlanokkal, szinte nulla cigány népességgel. Mondom el kéne hagyni Budapestet!
2022. jún. 13. 21:26
 23/43 anonim ***** válasza:
0%

19! ezekben te személyesen jártál már vagy csak olvastál valamit?

20! Nem, hanem vidéki magyar...

2022. jún. 13. 21:28
 24/43 A kérdező kommentje:
23.: Te cigány vagy? Hol laksz?
2022. jún. 13. 21:29
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Csenyétén nem jártam, de a mentősök sztorija hosszú idők óta borzolta a kedélyeket. Lehetett tudni, hogy teljesen jogszerűen várták be a rendőröket, mégis őket akarták ellehetetleníteni.

Na meg bőven elég volt megnézni a videókat onnan... Pl. ezt a ruhaosztásos szörnyedvényt.....

https://www.youtube.com/watch?v=LgddOW7TwmY

A többi helyen bicajtúráztunk. Köszi, soha többet!

2022. jún. 13. 21:31
 26/43 anonim ***** válasza:
96%

24: szerintem tipikus körútonbelüli észosztó, aki a gyerekét is gondosan kiválasztott c-mentes iskolába járatja.

A neten pedig 7/24 rasszistázza azokat, akik ezt nem tehetik meg, és elővigyázatosan gondolkodnak....

2022. jún. 13. 21:32
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Idézet az első linkben szereplő cikkből:

"“Polgáron van olyan utca, ahol korábban nem éltek romák, de nemrég odaköltözött egy család és ennek hatására ott közel egymillió forinttal csökkentek az árak – ez egy 6–7 millió forintos ingatlannál rengeteget számít” – mondja egy tiszaújvárosi ingatlanos,..."

Ez a cikk eredetileg az ingatlanmagazin.com-on jelent meg..... Tehát ingatlanpiaci szakportál...

2022. jún. 13. 21:34
 28/43 A kérdező kommentje:
26.: Jah. Te támasszál mindent alá, bizonyítgass, amit aztán még el sem ismer, kötekedik, de az ő szava persze mindent űberlő bizonyíték...
2022. jún. 13. 21:35
 29/43 A kérdező kommentje:

27.: Igen, pontosan így, és ezenkívül még rengetegféle módon károsítja a cigányság az országot! De ezt persze egyik sem ismerné el...

Bekerülnek a gyárba, életükben először dolgoznak, de már dumálnak, hogy ők építik az országot, meg jönnek az "én adóm" szöveggel.

2022. jún. 13. 21:37
 30/43 anonim ***** válasza:
0%

Skacok, ti állítotok valamit, alátámasztani eddig nem ment. Ráadásul mindenki nagy ívben titkolja, hogy hová valósi...mert nagyon olyan érzésem van, hogy senki sem élt itt "súlyosan cigányferzőtött településen" én meg igen, konkrétan közösen béreltem egy lakást egy cigány fickóval, lehet többet tudok róluk, mint azok, akik csak a netről tájékozódnak...

az amúgy megvan, hogy a mentősöket a FENYEGETÉS miatt miatt nem mentek oda?

2022. jún. 13. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!