Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon hány no-go...

Magyarországon hány no-go zóna lehet, ami a fehér ember számára alkalmatlan?

Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 15:43
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
96%

ja-ja, tudjuk... Minden libsinek van KÉT rendes cigány szomszédja. Az egyik orvosprofesszor, a másik meg jogtudós.

Ez default! :-DDD

2022. jún. 13. 21:41
 32/43 anonim ***** válasza:
24%
31! nem a szomszédom volt Gyuri, hanem enyém volt a nagy szoba, övé a kicsi egy pécsi panelben, mikor ott tanultam egy évet laktunk így, a legkomolyabb panaszom az volt rá, hogy irgalmatlan sokáig szart reggelente, ezen kívül egy normális fazon volt.
2022. jún. 13. 21:44
 33/43 anonim ***** válasza:
96%

OK. Volt tapasztalatod egy, azaz EGYETLEN normális cigánnyal. És ebből extrapolálsz, hogy mindegyik ilyen...

Az itt írogatóknak meg napi szintű atrocitása volt különféle balhés és szubhumán cigányokkal - de azonnal lerasszistázod őket.

Nem érzed, milyen gyenge lábakon áll a dumád????

2022. jún. 13. 21:47
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Kispesti c-típusú szomszédság... :-s :-s

[link]

2022. jún. 13. 21:58
 35/43 anonim ***** válasza:
0%
33! engem igazából az bosszant, hogy olyanok, akik maguk ismerik be, hogy videókból meg "egyszer arra jártunk biciklivel" szinten tájékozódnak mondanak mesét úgy, hogy közben valójában semmit nem tudnak! Leginkább ez! Senki se tagadja, hogy vannak lepusztult városrészek sok helyen, azt se, hogy a cigányokkal sok baj van, hanem mikor így jön a mesedélután a no-go zónákról meg arról, hogy be se mernek menni ide vagy oda a magyarok, mert minimum félholtra verik őket. Ez nem igaz! Tudom, mert jártam ilyen helyeken, és még mindig megvagyok. A legijesztőbb élményem egy cigánygettóban egy kutya volt, ami majdnem megkergetett. Korábban amúgy én is elhittem minden szarságot, amit a neten olvastam, ilyen kuruc infó meg egyéb marahaságokat, aztán jé nem minden igaz, sok mindenben van igazság, és szerintem senki se tagadja, hogy sok helyen vannak balhék, de azért nem kéne azt híresztelni, hogy a cigányság az olyan mint valami alsóbbrendű, vérszomjas félállatok faja. Amúgy nem csak egy rendes cigánnyal volt dolgom, csak az asszimilált cigányt a többség nem is tekinti cigánynak, mert annyira összenőtt a cigánysággal ezzel az életmóddal, hogy aki nem így viselkedik, pedig cigány származású már senki sem tekinti annak, még ők maguk se! Egy cigány csaj pl. akit ismerek és szakmáját tekintve védőnő úgy sminkeli magát, hogy ne tűnjön annyira cigónak ha meg rákérdezel le is tagadja! Pedig full egyértelmű amúgy.
2022. jún. 13. 22:02
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
34: Micsoda rasszisták, hogy le akarták halkíttatni a zenét!
2022. jún. 13. 22:03
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, mehetsz a pöttyös bögréért. :-D
2022. jún. 13. 22:05
 38/43 anonim ***** válasza:
90%
30: Gyöngyös, Duránda közelében - ez megfelel???
2022. jún. 13. 22:07
 39/43 A kérdező kommentje:

"jön a mesedélután a no-go zónákról meg arról, hogy be se mernek menni ide vagy oda a magyarok, mert minimum félholtra verik őket."

" Korábban amúgy én is elhittem minden szarságot, amit a neten olvastam, ilyen kuruc infó meg egyéb marahaságokat"

Ezzel amúgy mindent elárultál magadról. Anno benyaltad a legszélsőségesebb dumát, most pedig ennek az ellentettjét. Szépen építed ám a hitelességedet, gratulálok :D

2022. jún. 13. 22:15
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
39: :-))))
2022. jún. 13. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!