Magyarországon hány no-go zóna lehet, ami a fehér ember számára alkalmatlan?
ja-ja, tudjuk... Minden libsinek van KÉT rendes cigány szomszédja. Az egyik orvosprofesszor, a másik meg jogtudós.
Ez default! :-DDD
OK. Volt tapasztalatod egy, azaz EGYETLEN normális cigánnyal. És ebből extrapolálsz, hogy mindegyik ilyen...
Az itt írogatóknak meg napi szintű atrocitása volt különféle balhés és szubhumán cigányokkal - de azonnal lerasszistázod őket.
Nem érzed, milyen gyenge lábakon áll a dumád????
"jön a mesedélután a no-go zónákról meg arról, hogy be se mernek menni ide vagy oda a magyarok, mert minimum félholtra verik őket."
" Korábban amúgy én is elhittem minden szarságot, amit a neten olvastam, ilyen kuruc infó meg egyéb marahaságokat"
Ezzel amúgy mindent elárultál magadról. Anno benyaltad a legszélsőségesebb dumát, most pedig ennek az ellentettjét. Szépen építed ám a hitelességedet, gratulálok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!