Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha itt is háború lenne....

Ha itt is háború lenne. Megvédenéd a hazát a NATO oldalán ha szükség lenne rá?

Figyelt kérdés
Volt egy ilyen felmérés. Az atv-én ismerteték. Most nem mondom mennyi lett a vége. Te fegyvert fognál a NATO oldalán?

2022. jún. 19. 16:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis. Szeretem a magyar területeket. De mint országot, amit legfőbb részben a politika és a nép nyakán ülő gazemberek határoznak meg, na azt nem. Semmit nem adott nekem ez az ország ami miatt harcolnom kellene érte, sőt...

Harcoljon a fene egy olyan országért ahol a nép sanyargatásából és a társadalom rombolásából áll az élet. Hamarabb pakolnék össze és húznék el innen, minthogy megpróbáljanak besorozni.

2022. jún. 19. 21:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezért az országért biztos, hogy nem.
2022. jún. 19. 21:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha háború lenne, szerintem nem a Nato oldalán kellene harcolnuk, diktátorunk kiléptetne a Natoból, és csatlakoznánk az Oroszokhoz.
2022. jún. 19. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!