Ha itt is háború lenne. Megvédenéd a hazát a NATO oldalán ha szükség lenne rá?
Figyelt kérdés
Volt egy ilyen felmérés. Az atv-én ismerteték. Most nem mondom mennyi lett a vége. Te fegyvert fognál a NATO oldalán?2022. jún. 19. 16:10
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
Nem.
50 szavazat
1/13 anonim válasza:
Kb azon a szinten, ahogy a hazám foglalkozik velem. Attól, hogy itt születtem, itt élek, nem érzem hazámnak az országot.
2/13 anonim válasza:
Nincs mit ezen védeni veszett ügy
Kihúzok külföldre vagy elsőként lövetem le magam
3/13 anonim válasza:
Attól függ.
A NATO oldalán Magyarországtól sok száz kilométerre biztos,hogy nem.
Viszont, ha az országot érné közvetlen támadás, akkor igen.
4/13 anonim válasza:
Éhbérért dolgozok rabszolgamunkát, senki se foglalkozik a sorsommal, lenéznek, szerinted egy ilyen országot megvédenék?
5/13 anonim válasza:
Megvédeném-e a fideszt,a fideszre szavazókat? ennek a kérdésnek a humor kategóriában van a helye.
6/13 Molyember válasza:
Én még emlékszem arra, amikor a fideszesek azzal viccelődtek, hogy az "ellenzék" szót "ellenség"-nek írták. Semmi erkölcsi alapjuk nincs elvárni, hogy egyetlen ellezéki is fegyvert fogjon ezért az országért, vagy akár értük.
7/13 Isti22 válasza:
Nincs rá szükség, a NATO akkora professzionális hadsereget tud kiállítani, ami senki másnak nincs a világon. Felesleges lenne ezek mellé besorozni még civileket is.
8/13 anonim válasza:
MINDENKÉPPEN!!! amikor a 133 legbátrabbat már eltemették meg a családjukat, addig ne várja el tőlem senki hogy egy olyan államot védjek ami 13 éve fosztogat.
9/13 anonim válasza:
Maffiózókért nem adom az életem.
10/13 anonim válasza:
Természetesen harcolnék az országomért. Akár naponta is bejelentkeznék videóüzenetben és megmondanám a többi országnak, milyen áldozatot kell hoznia és persze küldjenek pénzt. Ennyit igazán megérdemel az országom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!