Miķor veszik el Magyarországon a nyugdíjakat?
Igazából csak az előregedés, meg a fenntarthatatlannak gondolt nyugdíjrendszer miatt kerestem alő a vonatkozó statisztikát, mert az bizony cáfolja a közvélekedést. (szerintem)
#31 Igen, igazad van.
A társadalom elöregedése ellen meg két módon lehet tenni. A rosszabb ha hagyjuk fiatalon meghalni az embereket - mint most az ukránok a háborúval, vagy ha több gyerek születik. Én az utóbbira szavazok és a számok azt mutatják hogy van is rá reális esély. Csak idő kell hozzá, nem kevés.
Hypno
Csak azt felejtetted ki, hogy annak a fiatal újszülöttek hány százaléka cigány és hány százaléka dolgozó. És ezt vesd össze hány dolgozó állampolgár és hány cigány hal meg.
Erről beszélünk már egy ideje
Az nekem is nyilvánvaló, hogy ez nem genetika, hanem szociális-társadalmi probléma. De ez most lényegtelen is.
Az a lényeg, hogy ez a probléma igenis létezik és ha nem foglalkozunk vele akkor néhány évtized múlva itt elképesztő demográfiai katasztrófa lesz.
Ha idáig eljutunk, hogy legalább tudomásul vesszük az is hatalmas valami.
Mert se a fidesz se a ballibek nem veszik tudomásul ezt a hatalmas problémát.
A fidesz arról ír napokig, hogy egy dühös néger felgyújtott egy kukát Párizs külvárosában azzal a címmel "Ezektől véd Orbán Atyánk minket", miközben Magyarországon eközben mondjuk egy idős bácsit késeltek halálra a hozó betörő ómigránsok.
A ballibek meg elnyomott kisebbségekről írnak azzal a címmel "az Orbán diktatúra áldozatai, készülhetünk egy újabb Auschwitzra?" és síró éhező cigány csecsemőket kameráznak. Miközben lehet ugyanennek a szegény éhező csecsemőnek az apja épp a múlt héten vette meg a bmw x-5-ösét (amit qrvák futtatásából és herbál dílerkedésből szerzett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!