Hogy lehet az, hogy Magyarország jól teljesít, és mégis Romániában emelik a nyugdíjakat?
Elég humoros amikor a kormány előrelépésről beszél.
Gazdasági növekedésből kivonod az eu támogatást (a hazautalt pénzekről nem is beszélve) és előző évhez képest 95-98% ot teljesítünk.
Ezt aki nem narancssárga szemüveget visel hanyatlásnak illik nevezni.
Tudom, tudom, mirgáncssoroslibsi és akkor már van is a kórházba személyzet... ja nincs
No, befogtam az orromat, és ellátogattam a napi.hu-ra, de azt kellett tapasztalnom, hogy a kérdés és a cikk csak néhány szóban, úgymint Románia, Magyarország, nyugdíj és emelés egyeznek.
Arról nem ír, hogy emelik, arról szól, hogy benyújtottak egy törvénytervezetet, ami _emelné_. Ráadásul 2020-tól, ráadásul a mai helyzet a mienknél sokkal-sokkal rosszabbnak tűnik. 2020-ra én is bármit beígérek akárkinek, úgysem fog rá emlékezni..
Egyébként is. Egy ország gazdasági teljesítőképessége mióta van egyenes arányban, ok-okozati összefüggésben az _állami_ nyugdíjak emelkedésével? Nem tagadom, hogy nincs hozzá köze, de a GDP X%-os növekedése nem hoz törvényszerűen X%-os nyugdíj, vagy bérnövekedést egy országban.
Ne érts félre, nem kötekszem, de ez így, ahogy a cikkből levezeted a kérdésedet/állításodat, nem állja meg a helyét.
Én a magyar sajtóban Magyarországról csak a jövőt illető ígéretekben olvasok pozitívumokat.
Tudod: a megszokás és a gyakorlat nagy úr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!