Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem pénz kérdése, hogy menjene...

Nem pénz kérdése, hogy menjenek az emebrek pedagógusnak, hiszen már a szocializmusban is gyenge volt a fizu, akkor mi romlott el?

Figyelt kérdés

Tudom alacsony a pedagógusok fizetése. Viszont a balliberális kormányok alatt sokkal rosszabb volt minden; elvették a 13.havi bért, iskolabezárások, ped.elbocsájtások voltak. Már a kommunizmusban is nagyon rossz volt a tanári bér. Anno a pedagógusok mindig nagyon szegényesen öltöztek, régi kopott aktatáskával, foltozott kabátban, lyukas cipőben. A mi tanárunk is sokat sírt órán a kevés fizura mégis akkor még jöttek. Most pedig nem. Mi lehet az oka ennek?

Nézd meg magad ha nem hiszed : https://www.youtube.com/watch?v=TXLbsn6MifA

2022. jún. 6. 21:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
50%

#19 "Ez egy készségtárgy, "

Az. Neked még nem tűnt fel, hogy senki nem születik olimpiai bajnoknak hanem gyakorol, edz, majd újra és újra lemegy edzésre?

Kezdem gyanítani, hogy te vagy az a gimnazista akinek nem tetszik a tesi óra, mert vagy kövér vagy és nem bírsz futni, vagy béna vagy a labdasportokhoz vagy minden együtt. Tudod sokat segít ilyen esetben ha nem az interneten panaszkodsz hanem fogod magad és nekiállsz gyakorolni, edzeni, futni, labdázni. A készségeket ugyanis fejleszteni lehet és kell is!

2022. jún. 11. 22:24
 22/24 anonim ***** válasza:
65%
Én már felnőtt vagyok, 3 diplomával, pont nem érdekel a tesi :D Emellett focizok (hobbi szinten) és biciklizek, szóval nem kisebbségi komplexusom van a tesivel kapcsolatosan, hanem látom, hogy mekkora ökörség és hogy teszi tönkre az órarendet. Az, hogy edz egy sportoló, az nem azt jelenti, hogy nem készségtárgy. A rajz és az ének is az, ha nem a zenetörténetre és művészettörténetre gondolsz. Rajzolgathatsz akármennyit, ha nincs hozzá készséged, nem lesz belőled Munkácsy, a tesi ugyanez. Egyébként leírtam az előtte lévő kommentben, hogy a tesi hogy lenne jó és mi lenne a funkciója. Kell az iskolába, ez nem kérdés, de nem így és nem a "műveltségi" tárgyak kárára, mert továbbra is nonszensz, hogy matekból kevesebb órájuk van, ami érettségi tárgy, felhasználják az életben, ezzel szemben a tigrisbukfenc jelentősége nulla.
2022. jún. 11. 22:31
 23/24 anonim ***** válasza:
8%

#22 3 diplomával nem sikerült felfognod, hogy az ember "kicsinykét" többet használja a testét élete során, mint a matematikát.

Bravó!

2022. jún. 11. 22:55
 24/24 anonim ***** válasza:
77%
Neked nem sikerült felfognod, amit mondtam. Nem a tesi ellen vagyok, hanem a mindennapos tesi ellen. Nagy különbség
2022. jún. 11. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!