Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz-KDNP miért nem az...

A Fidesz-KDNP miért nem az ótvar bérekkel és a gyenge forinttal törődik? Miért inkább az LMBTQ-val?

Figyelt kérdés

2022. jún. 5. 07:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%

A gyerek védelem? Igen? Aszód esetében is láthattuk, mennyire fontosak a gyerekek a kormánynak. Az a két szerencsétlen lány, még ma is élne, ha valaki törődött volna az anyával, aki 4x is jelentette, hogy fél az apától.

Ez nektek a gyerekvédelem?

2022. jún. 5. 09:35
 12/24 anonim ***** válasza:
90%

Vigyázz, jönnek a Fideszesek és elkezdik ordítani hogy tombol a jólét. 🤣

2022. jún. 5. 09:48
 13/24 anonim ***** válasza:
9%

#12 a fideszesek csak kérnek egy újabb kávét és hátradőlve, nagyokat röhögve figyelik, hogyan mentek a 2024-es totális vereség felé ismét teljes gőzzel.

Nekem ez jó szórakozás, látni ahogy egyre kevesebb a szavazótok és utána milyen vergődést csináltok itt is, mert megint el lett kenve a nagy szátok.

Csak azt nem értem, hogy hányszor rohantok még bele a pofonba, mint Ági a vasajtónak?

2022. jún. 5. 10:26
 14/24 anonim ***** válasza:
86%
13: röhögj az egészségügyön, vagy hogy már alig van tanár. Ezek a valós problémák.
2022. jún. 5. 10:28
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

#14 Rajtatok röhögök és hogy azt hiszitek mindenki olyan hülye, mint ti vagytok, hogy elfelejtette mi volt itt 2010 előtt.

Hát nem, az emberek szerencsére nem felejtettek és nem kérnek belőletek még egyszer.

Bármennyire is szeretnétek a múltat végképp eltörölni, az bizony ott van és mi el fogjuk mondani újra meg újra, kedvenceid hogyan zártak be iskolákat, hogy tettek utcára több ezer pedagógust, hogy vették el egy havi bérüket. Elmondjuk a kórházbezárásokat, ágyszám csökkentéseket, egészségügyi privatizációt és hogy a bevezetett korlátozások miatt hatalmasra nőtt várólistákat, a szégyenletesen alacsony bérek miatti tömeges orvos és ápoló elvándorlást.

2022. jún. 5. 10:32
 16/24 anonim ***** válasza:
86%

15ös, az, hogy politikai királyságban éltek, mennyivel befolyásolja, hogy az eü romokban van és folyamatosan tanárhiány van szinte mindenhol?

Én értem, és emelem kalapom a királyság előtt, de a problémák attól, még probléma, bárki is legyen agyarország királya.

2022. jún. 5. 10:35
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

#16 Látom nagyon szenvedsz.

Élvezettel látom.

Meg is érdemled!

2022. jún. 5. 10:39
 18/24 anonim ***** válasza:
89%

15-ös, hagyjuk már a múltat! Mindig ezzel operál a FIDESZ, bármennyi éve is ők kormányoznak 2/3-dal és 2 éve teljhatalommal.

Az, hogy mi volt 13 éve ( tény, hogy sz@r volt ), az igazolja a mostani kormány politikáját? Tehát, ha az előző sz@r volt, akkor ez már lehet fos? Előre megyünk, nem hátra, meg dübörög a gazdaság ...ez a pár, jól hangzó szlogen valóban elfedi a kormánypártiak számára a tényeket? Nem érzik a bőrükön, hogy ez ordas hazugság?

2022. jún. 5. 10:42
 19/24 anonim ***** válasza:
86%
Nem, nem én szenvedek, hanem a szembe köpött tanárok, eü dolgozók, rendőrök, tűzoltók, ők szenvednek, nem én. Őket veszi semmibe ez a rendszer, nem engem. Én megvagyok, köszönöm! A sorsom nem a rendszertől függ, tehát amit én érdemlek, azt mind magamnak köszönhetem, ellenben a szembe köpött tanárok, eü dolgozók, rendőrök, tűzoltók, ők szenvednek, nem én, de, ha gondolod leirom mégegyszer
2022. jún. 5. 10:42
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
13) 92 ezer gyermek született tavaly Magyarországon.a fideszes mellett egyetlen érvet nem tudsz felhozni,nem tudom feltűnt-e.
2022. jún. 5. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!