Mit szóltok hozzá, hogy fociban is legyőztük a BLM térdelő, LMBTQ szivárványos karszallagos libsi nyugatot?
2
Nem tudom, a Kambosos Jr-Haney az holnap reggel lesz, más nagy meccsről nem tudok, hogy lenne a hétvégén.
Imádom Pesten is, ahogyan a terhes férfiak mutogatják a szőrös pocakjukat és közben mindenkit k*rva anyáznak. :D + még a többség nő verő és alkoholista is. Tényleg, nagyon becsülendő és követendő példa. :D Gratulálok. Nyilván nem mindenki ilyen, de azért nekem is van szemem. :D Előbb félteném a gyerekemet a foci drukkerektől, akik részegségükben üvegeket zúznak a betonon, illetve szérverik egymást és fenyegetőznek a villamosokon, buszokon. Szóval, ha választanom kéne, hogy hova vigyem a kölköm, akkor az a homi felvonulás lenne. De ott is inkább a sok mentális beteg "tüntetőtől" védeném a gyerekeim. :D
Meg mi az, hogy legyőztük? Tán játszottál, vagy nem értem? Azt is szeretem, amikor a nagy felhízlalt cocák ugatnak, hogy hogyan kellene másoknak játszani és 10 méter futásban szívrohamot kapnának. :D Tényleg, mennyi hiteles ember.
Csókolom az alkoholtól haldokló agysejtjeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!