Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy fociban is legyőztük a BLM térdelő, LMBTQ szivárványos karszallagos libsi nyugatot?

Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 20:01
A kérdező szavazást indított:
Örülök, hogy legyőztük a nyugatot! Ria Ria Hungária! 😎✊🧡🇭🇺
Nem örülök, hogy legyőztük a nyugatot! 😠⛔️🏳️‍🌈🖕🏿🇪🇺
36 szavazat
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
34%
Most gyertek, károgók! :P
2022. jún. 4. 20:02
 2/34 anonim ***** válasza:
67%
Mert milyen meccs volt?
2022. jún. 4. 20:04
 3/34 anonim ***** válasza:
90%

2

Nem tudom, a Kambosos Jr-Haney az holnap reggel lesz, más nagy meccsről nem tudok, hogy lenne a hétvégén.

2022. jún. 4. 20:05
 4/34 anonim ***** válasza:
28%
Orbán Viktor győzött.
2022. jún. 4. 20:09
 5/34 anonim ***** válasza:
56%
Veszítettek a térdelő cuckoldok :)
2022. jún. 4. 20:10
 6/34 anonim ***** válasza:
62%
A nagy alfahímek :D Akik elhízva ülnek a tv előtt a focit nézve és örülnek ennek a teljesítménynek :D
2022. jún. 4. 20:13
 7/34 anonim ***** válasza:
78%
A fociba ne tegyünk már politikát!
2022. jún. 4. 20:14
 8/34 anonim ***** válasza:
59%
Orbán serege ismét lecsapott!!!
2022. jún. 4. 20:16
 9/34 mindentudó99 ***** válasza:
59%
Érvényesült a papírforma. Nem nagy szám. Ez is Orbánt 8gazolja.
2022. jún. 4. 20:16
 10/34 anonim ***** válasza:
63%

Imádom Pesten is, ahogyan a terhes férfiak mutogatják a szőrös pocakjukat és közben mindenkit k*rva anyáznak. :D + még a többség nő verő és alkoholista is. Tényleg, nagyon becsülendő és követendő példa. :D Gratulálok. Nyilván nem mindenki ilyen, de azért nekem is van szemem. :D Előbb félteném a gyerekemet a foci drukkerektől, akik részegségükben üvegeket zúznak a betonon, illetve szérverik egymást és fenyegetőznek a villamosokon, buszokon. Szóval, ha választanom kéne, hogy hova vigyem a kölköm, akkor az a homi felvonulás lenne. De ott is inkább a sok mentális beteg "tüntetőtől" védeném a gyerekeim. :D

Meg mi az, hogy legyőztük? Tán játszottál, vagy nem értem? Azt is szeretem, amikor a nagy felhízlalt cocák ugatnak, hogy hogyan kellene másoknak játszani és 10 méter futásban szívrohamot kapnának. :D Tényleg, mennyi hiteles ember.

Csókolom az alkoholtól haldokló agysejtjeiket.

2022. jún. 4. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!