Szivárványos kisebbségünk miért gondolja, hogy okos döntés provokálni a szivárványos zászlóval?
Csak az jutott eszembe, hogy még a 444 hozta le, hogy valami meleg pár ajtaját rugdosták anti-LMBT matricaragasztók és ezt hozták le úgy mint a melegek elleni brutális erőszakot (kamu is lehetett akár, mert az elkövetőket nem fogták el). De a lényeg, hogy a párhoz állítólag azért mentek oda rugdosni, mert a kis egyszerűek kirakták a szivárványos zászlajukat.
Most megint láttam hazafelé kinn lógni egy ilyet a az egyik lépcsőház ablaka felett. Miért jó ez nekik? Mármint provokálni a többséget, amikor nagyon jól tudják, hogy következménye is lehet.
Mert a baloldal a rombolásról és a felforgatásról szól, gondolj a Francia Forradalomra, Leninékre, vagy a 68-as diáklázadókra.
Ezért nem szabad sosem semmilyen baloldali pártot, szervezetet, eszmét támogatni, maga a Gonosz.
A saját lépcsőházukban azt raknak ki, amit akarnak. Miért kellene nekik a te elvárásaidhoz igazodniuk?
Budapesten is alig-alig találkozok ilyesmivel, néha látok egy-egy szivárvány színű szatyrot. Mitől lenne ez provokáció? Én meg a kedvenc focicsapatom mezében szoktam gyakran járkálni, pedig az összes szurkolóhoz viszonyítva minden csapat szurkolója kisebbségben van. Kit érdekel?
Teljesen marginális a téma, mégis, a jobboldal állandóan ezen pörög. Szinte minden gondolatuk néhány témakör körül forog, az egész életük. Nem veszitek észre, hogy senki más nem foglalkozik ezzel, csak ti rugóztok ezen állandóan? Nem mások erőltetik. Ti erőltetitek. Én erről a témáról kb. akkor hallok/látok, amikor ezen problémáztok. A semmin.
1 Ezek szerint a jobboldal a mai napig feudális eszméket vall. :D Van egy rossz hírem a számodra, a többiek ezt rég meghaladták.
68-as diáklázadások, hú, micsoda szörnyűség. :D Koedukált kollégiumokat akartak felnőtt emberek, minő "rombolás". :D Mint amikor a karót nyelt rektornak szóltak oda Párizsban, hogy "attól, hogy maga impotens, még hagyhatna minket dugni".
Hát igen.
#2: "Budapesten is alig-alig találkozok ilyesmivel..."
Nézd meg a Google térképen az Újpesti rakpart - Radnóti utca sarkát!
6: de mi ebben a provokáció? Nincs joga a véleményéhez? Szabad országban élünk, ahol senkinek sem kellene félnie erőszaktól csak azért, mert mást gondol.
Aki helyesli az erőszakot, annak nyilván nem lenne problémája azzal, ha valami más ügyben az ő képét vernék be csak azért, mert más véleményen van.
Nézd, ez kettős dolog.
1. senkinek nem megyünk neki csak mert mást gondol a világról. Aki ilyet tesz azt le kell csukni. Legközelebb nem a szivárványos zászló nem fog neki tetszeni, hanem a te dzsekid vagy éppen a gyereked cipőfűzője és akkor is balhézni fog.
2. a cikkben sok volt a fekete lyuk, nagyon kétséges hogy valóban az és úgy történt ahogy leírták.
3. igen, ide vezet az amikor egy országban provokálnak. Az ilyen ostoba kötekedőknek adnak alapot arra hogy belekössenek másokba. A provokáció miatt pedig nem fog melléjük állni a többség. Mindig ide vezet amikor elkezdik azokat mocskolni akik mérsékeltek és normálisan mondják el a véleményüket valamiről amit nem akarnak, ami nem tetszik nekik. Mivel bárki aki megszólal lmbtqxyz témában és nem tapsikol örömmel a szivárványosok terjedésének, az azonnal le lesz fasisztázva meg homofóbozva és még a saját emberüket is kiközösítik amikor meg meri jegyezni, hogy márpedig az új gyermekvédelmi törvény esetében igenis el kellene élesen határolódniuk a pedofiloktól - így bárki aki hasonló de normális hangú véleménnyel van, csakis ott mondhatja el ahol a szélsőségesek is vannak. Vagy egyből beskatulyázzák a szélsőségekhez.
Ebből következően a reakciók tényleg szélsőségesek is lesznek.
"Most megint láttam hazafelé kinn lógni egy ilyet a az egyik lépcsőház ablaka felett. Miért jó ez nekik?"
Az esetek többségében szimplán azt hiszik most ez az ami "jó" és ezt kell csinálni. Általában akik most szivárványoznak, azok korábban Greta Thunbergnek tapsoltak és hirdették a Föld megmentését, a műanyagok betiltását, előtte meg lájkolták a bálnamentő akciókat, sajnálkoztak az Amazonas dzsungelének kiirtása miatt stb. stb. Jóemberek és jóemberkednek az aktuális divat szerint - csak sajnos többnyire agyatlanul. Nem hergelni akarnak, csak együtt jóemberkedni a többiekkel, mert most ez a menő a tiktokon vagy mit tudom én hol.
A normális az lenne, hogy ők nyugodtan kirakhatják a szivárványos zászlót, a szomszéd meg nyugodtan kirakhatná mellé a szivárványos zászlót áthúzva vagy egy anti-lmbtq táblát, és ennyi. Az lmbtq propaganda túltolása előtt ez így is volt, max az egyik leöntötte a másik zászlóját és összevesztek. Most meg egy idegen is odamegy mert úgy érzi hogy már nem maradhat tétlen és beleköt. Most éppen a szivárványosokba, legközelebb lehet hogy a másik élbe.
Annyira jellegzetesen oktondi a megfogalmazásod, kérdező:)
Ez is te voltál:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__113..
Itt jól be lettél égetve, behisztiztél, mint a fürdősk*rva, aztán lehiggadtál pár óra alatt és kiírtad a következőt (sorban úgy a 83.-at).
Nem vagy te kicsit betegesen ráfüggve erre az LMBT-témára? Járj terapeutához, jót tenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!