Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szivárványos kisebbségünk...

Szivárványos kisebbségünk miért gondolja, hogy okos döntés provokálni a szivárványos zászlóval?

Figyelt kérdés

Csak az jutott eszembe, hogy még a 444 hozta le, hogy valami meleg pár ajtaját rugdosták anti-LMBT matricaragasztók és ezt hozták le úgy mint a melegek elleni brutális erőszakot (kamu is lehetett akár, mert az elkövetőket nem fogták el). De a lényeg, hogy a párhoz állítólag azért mentek oda rugdosni, mert a kis egyszerűek kirakták a szivárványos zászlajukat.

Most megint láttam hazafelé kinn lógni egy ilyet a az egyik lépcsőház ablaka felett. Miért jó ez nekik? Mármint provokálni a többséget, amikor nagyon jól tudják, hogy következménye is lehet.

2021. aug. 24. 22:53
1 2 3 4 5 6
 11/53 Molyember ***** válasza:
91%

Nem a többséget provokálják, hanem a homofób kisebbséget, akikhez most éppen csatlakoztak a fideszesek is, szokás szerint pártutasításra. Szerintem vicces, hogy valakit fel lehet húzni egy szivárványos zászlóval, így én támogatom, hogy még többet rakjanak ki. 🌈

Jövőre már Spongyabobtól fogtok rettegni, ha ilyen ütemben halad a néphülyítés.

2021. aug. 24. 23:23
 12/53 anonim ***** válasza:
88%
Nem értem, mi lenne ebben provokáció. Kiraknak egy zászlót, mert tetszik nekik, illetve mert kifejezi az identitásuk, a személyük egy részét. Egy színes zászló nem bánt téged, nem károsít meg téged, nem csinál veled semmi rosszat, nem okoz neked semmi kellemetlenséget. Vagy ha mégis, akkor fordulj pszichiáterhez, mert valószínűleg valamilyen feldolgozatlan trauma áll a háttérben, ha egy színes zászló látványa ennyire heves érzelmeket vált ki belőled. Én pl. félek a kutyáktól, mégse akadok ki azon, ha valaki mondjuk kitesz egy kutyás díszt a lakása ablakába. Nem normális dolog ilyeneken fennakadni, pláne annyira, hogy emiatt be akard törni más emberek ajtaját.
2021. aug. 24. 23:38
 13/53 A kérdező kommentje:
Molyember akkor erre most mit mondjak én meg támogatom hogy többet verjenek meg emiatt? Nem értem ezt a hozzá állást.
2021. aug. 25. 00:19
 14/53 A kérdező kommentje:

De ha én meg náci zászlót rakok ki arra is azt mondod hogy semmi kellemetlenséget nem okoz benned és hogy akinek nem tetszik forduljon pszichiáterhez?

Vagy mégse olyan mindegy hogy mit raksz csak ki és csak addig tart az elfogadás amíg egyetértesz vele?

2021. aug. 25. 00:21
 15/53 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem a jobberek látens melegek. Más magyarázata nem nagyon van annak, hogy mindig ezen kattognak. Heteroként pont tojok más szexuális szokásainak kellős közepébe. Nekem attól nem lesz se jobb, se rosszabb, sőt, még javítja is az esélyeimet a hetero nőknél. Én is szeretem az análszexet, csak én nőkkel, ők meg férfiakkal. Ugyanazt szeretjük, csak kicsit másképp. Ezért utálni valakit annyira értelmetlen, mint a másik focicsapat szurkolóját utálni. Aki állandóan azt akarja bizonygatni, hogy ő márpedig hetero, de bezzeg a másik burnyák, ott valami nagyon nem stimmel. Akinek állandóan bizonyíthatnékomja van, ott az illető valamit kompenzálni akar, és valószínűleg azért vált ki belőle ilyen heves reakciókat egy szivárványos zászló látszata, mert az elnyomott/elnyomni kívánt ösztöneiket kapirgálja fel. Valójában önmagukkal harcolnak. Egy nekik semmit nem ártó emberrel milyen valós bajuk lenne?

Hozzáteszem, az is sokatmondó, hogy az önmagukat nagymagyarnak képzelő jobberek megállás nélkül a saját honfitársaik ellen uszítanak. Ennyire "hazafiak".

2021. aug. 25. 00:23
 16/53 anonim ***** válasza:
93%

"De ha én meg náci zászlót rakok ki arra is azt mondod hogy semmi kellemetlenséget nem okoz benned és hogy akinek nem tetszik forduljon pszichiáterhez?"

Nem, arra nem azt mondom, mert a náci zászló törvényileg tiltott önkényuralmi jelkép Magyarországon.

Ha már muszáj dilettánsan okoskodnod, legalább a legalapvetőbb tényekkel legyél tisztában, oktondikám.

2021. aug. 25. 00:25
 17/53 anonim ***** válasza:
87%
A náci zászló a gyűlölködés, a rasszizmus jelképe. A szivárványzászló a sokszínűségé és a szereteté. Ezek alapján döntsd el te, hogy szerinted melyiken normális felháborodni és melyiken nem.
2021. aug. 25. 00:31
 18/53 Molyember ***** válasza:
79%

Kérdező, akkor én meg azt támogatom, hogy a homofóbokat verjék meg. Na? :D

Addig lesz szem előtt a szivárványos zászló, addig lesz Pride, amíg olyan emberek vannak, mint te. Ti tartjátok életben az egészet. Tudom, hogy ezt képtelen vagy felfogni, de azért próbáld meg.

2021. aug. 25. 00:33
 19/53 anonim ***** válasza:
73%

Mi a probléma egy szivárványos zászlóval :D

Micsoda rossz cselekedet, kiraktak egy zászlót. Ezért most cserébe kopasz bácsik kopogjanak be hozzájuk, és fussanak el. Mint a gyerekek, komolyan..

2021. aug. 25. 00:37
 20/53 A kérdező kommentje:

16-os rendben akkor ha majd a szivárványos zászló lesz tilva akkor remélem ugyanígy állsz a kérdéshez.

Jó tudni a nagy toleranciába hogy amúgy a náci zászlóval mindössze annyi a bajod hogy tilva van XD

"oktondikám"

Bírom ahogy önálló szavad sincs, ismételed itt amit már az egyik majom korábban mondott rám. Vagy csak több profilról írogatsz hogy több embernek tűnj XD

2021. aug. 25. 01:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!