Ki mit gondol arról, hogy Ungár Péter is azt állítja, hogy z LMBTQ el akarja törölni férfi és nő fogalmakat?
16:30-tól.
A "nembináris" meghatározásról beszél. Lényegében ugyanazt mondja, amit a jobboldali kritikusok, hogy a nő és férfi fogalmakat el akarják ezzel törölni.
Öhm.... lehet rossz a link, de abban amit küldtél, ilyet nem állít.
Abban a Prideról és annak szélsőségességéről beszél.
Elég durva, hogy ilyen hosszúságú tartalmakat nézel, és ennyire nem érted mi a téma éppen....
...vagy direkt ragadod ki a kontextusból, hiszen úgy időzítetted a linket, hogy a felvetett téma lemaradjon...
"...és azt mondja, hogy nem bináris, és ráadásul filozófiailag is olyan dolgokat állít, amik teljesen képtelenek, hiszen elveszik a nőnek és a férfinak a definícióját, és alapvetően az egész egy feltűnési viszketegségről szól"
Nem baj, ha buta vagy (majd segítek), csak legyél kicsit figyelmesebb.
Oké, tegyük fel, hogy a csőd szélén vagyunk. A Facebook LMBTQ népszerűsítő hírdetéseket dob fel pl. nekem, olyan civil szervezetektől, akiket az EU pénzel. Remek dolog, hogy a csőd szélén vagyunk, háború, energiaárak, élelmiszerválság és az EU a saját hülyítésünkre költi a pénzünket. De nem is várom el, hogy megértsd, amit írok, hisz a telex nem mondta meg, mit gondolj erről, ezért a kognitív disszonancia és a bekorlátolt világnézeted csak annyit enged meg, hogy tereld a témát, ahogy azt itt is teszed.
7.
Egy pipa ment,többet nem enged a rendszer :)
Hogy is szól az a német vers:
"Először a nembinárisokért jöttek,
De nem szóltam, mert nem voltam nembináris"
Várj, nem, még egyet is értettem velük, hátha akkor engem nem visznek el később.
Peti, szánalmas vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!