Konzervatív, jobboldali emberek miért ítélik el ennyire a tudatos gyerektelenséget?
Mondjuk mert jó lenne, ha nem halna ki a magyar nép, a magyar nemzet.
Kérdező, szerinted örömteli esemény lenne, ha egyszer csak több lenne a kínai, a cigány, arab, mindenféle más és mi magyarok kisebbségben lennénk?
Nem azért folyt őseink vére annyi csatában, hogy végül ne magyarok lakta föld legyen ez. Hát ezért.
"Nem azért folyt őseink vére annyi csatában, hogy végül ne magyarok lakta föld legyen ez."
Jó, de ma már más világot élünk és a magyar nemzet is folyamatosan változott az évszadok során, sok más nép is beolvadt és ezután is fog. A fogyasztói társadalomban sok egyéb dolgot is lehet tenni gyermeknevelés helyett, más módon is lehet értéket hozzáadni a magyar szellemi tőkéhez. Emellett meg szerintem, amit az idősebb, konzervatív emberek nehezen értenek, hogy mennyire nehéz a pártalálás manapság. Ha átnézel a Felnőtt párkapcsolatok rovatba láthatod mennyien panaszkodnak emiatt, hogy rengeteg férfit egyszerűen semmibe néznek a nők és ha kialakul is valami, az első problémánál lépnek is ki belőle. A stabil házasságok adnák a család és gyermekvállalás alapját, de már nem azok az emberek elvárásaik, mint régebben.
Kérdező, te nem örülsz, ha megnyerünk például egy meccset? Nem vagy boldog az Anglia elleni 4-0-ás győzelemtől?
Én például nagyon, mert magyar vagyok és az is maradok és remélem, hogy ennek van is értelme.
Attól, hogy vannak rossz házasságok, attól még észrevehetnéd azt is, hogy vannak nagyon jók is. Van értelme a gyermekvállalásnak, mert az élet alapban is érték.
Nekem már nagyok a gyerekeim, és az a benyomásom, hogy aki gyerekellenes, az azt képzeli, hogy egy gyerek folyamatosan csecsemő. Nem így van ez, repül az idő, hamarosan nagyok lesznek a mostani kisbabák, nem kell ennyire betojni attól, hogy hú, most mi lesz, ha a gyerek sír. Néha minden gyerek sír és ez a normális.
Aki csak magárért és, nem lesz annyira tartalmas az élete.
Miért is képzelitek magatokat (össznépileg) "Európa Tisztagénű Nemzethének?"
Emberek , nézzetek már körül, mit is tart minden más nép a magyarokról (úgy összességében). Attól, hogy ti bármit beképzeltek a (balkáni) genetikátokról, még nem lesz csak azért igaz, mert habzó szájjal mantrázzátok.
Én a magam részéről örülök, hogy a magyaroknak se pénzük, se technikájuk,nincs, továbbá, hogy a földrajzi helyezkedésük olyan, amilyen : Hitler a (mindenkori) magyaroknak simán be tudná dumálni, hogy ők" A Nemzeth".A politikusaitoknak is könnyen megy ez, DE hiába a "szorgalom", szerencsére nincsenek meg az adottságok( €€) egy Szent Fajvédő Fogyamagyar Háborúhoz.
Pontosan ez az egyik oka annak, hogy elzárták a pénzcsapot : miért is etessenek egy olyan országot, ahol "nemátváltó műtéttel" fenyegetőzve lehet ekkora előnnyel választást nyerni?
Gondolom sokszor feltették maguknak az illetékesek a kérdést, miszerint "tényleg ennyire egyszerűen lehet hülyét/vakot /fanatikust csinálni egy EGÉSZ ország lakosságából?"
Áprilisban megkapták a választ, holott elég lett volna csak a magyarok történelmét behatóan tanulmányozni.
Igenis végig lehet követni, hogy mindig is sunyi, haszonleső, de a végletekig szűklátókörű, önmagát felsőbbrendűnek gondoló és így is viselkedő nemzet ez. Felesleges további milliárd € támogatást azokra költeni, akik a jelét sem mutatják annak, hogy készek a 21.századba ugrani a 18.századból.
Itt egyetlen egy kommentelő próbált normális hangnemben "beszélgetni".
Neki üzenem: engedd el. Nem foghatják fel, miről beszélsz.
Viszont nem is érdemes rájuk kényszeríteni, hogy goldolkodni próbáljanak.
Én a magam részéről CF házasságban élek.(guglizza ki, akit érdekel)
Mint ilyen, nagyon nagy tétben mernék arra fogadni, hogy a melegek sokkal de sokkal jobb (pót)szülők lennének, mint a saját génjeiket sokszorosan szétszórni vágyó "többiek".
A melegekből NEM hiányzik az empátia és a nyitottság. Ők meg tudták azokat a pozitív jegyeket őrizni, ami a lakosság 97%-ban már az anyatejjel ki van irtva. "Mert az FÚJ-FÚJ!!!!".
Mondja ki? Kaleta?
Vagy egy bizonyos miniszterelnök tulajdon fia?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!