Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Konzervatív, jobboldali...

Konzervatív, jobboldali emberek miért ítélik el ennyire a tudatos gyerektelenséget?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok baloldali vagy liberális, erősen jobboldalinak sem mondanám magam, nyitott vagyok a párbeszédre mindenkivel. Viszont azt figyeltem meg, hogy konzervatív körökben nagy divat fikázni az egyedülállókat és gyerektelenséget, mert az emberek többsége családban él. A kormánypropaganda is ezt hangsúlyozza, hogy "Magyarországon a gyermek az első". Ezzel amúgy semmi baj, de miért kell bántani azokat, akik nem így gondolják? Ki tudja milyen okok állnak a háttérben, lehet egészségügyi, pszichológiai és talán csak kisebb részben politikai természetűek. Amúgy kormánypárti oldalon is vannak normálisabb hangok is néha, hogy a gyermekvállalással kapcsolatos félelmeket nem szabad kinevetni, igazából jó példát kell mutatni, de a döntés mindenképp az egyéné.

2022. jún. 4. 14:39
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
44%

Parancsolj, itt egy kutatás, ami kimondja, hogy a homoszexualitás mennyire függ a génektől, tulajdonképpen elhanyagolható mértékben:

[link]

2022. jún. 4. 17:59
 32/49 anonim ***** válasza:
43%

Egyem a szád, ez nem tudományos cikk, csak egy szimpla cikk, ami nincs alátámasztva semmi forrással.

Mondok egy brutálisabb példát. Az oltásellenesség onnan ered, hogy volt egy elmebeteg kutató, aki hamis információkat adott arról, hogy a gyerekeknél autizmust okoznak a vakcinák(2000-es évek). Emiatt be lettek tiltva az oltások egyes országokban egy időre, aminek az lett a következménye, hogy kib*szott sok gyerek meghalt. Mint kiderült, a kedves elmebeteg hamis kutatásai adatokat adott ki, illetve kb 4-5 gyereket vizsgált meg. Más kutatók megismételték a kísérleteit, amivel bebizonyították, hogy hazudik és hamis információkat tüntetett a cikkjében. A következménye az lett, hogy elvették a diplomáját és börtönben csücsül. A covid vakcina ellenesség is többek között miatta van. Mit gondolsz, hogy miért terjesztették azt, hogy autizmust okoz a vakcina? :D Hát miatta.

Kutatási bizonyítékokkal alátámasztott cikkek a hitelesek, a többi az kuka. Mivel ebben a területben dolgozom, ezért pontosan tudom, hogy miről beszélek. És ilyen rengeteg régi kutatás is. Vannak olyan emberek, akik 20-30 évvel ezelőtti kutatásokkal jönnek, amik már rég elavultak és azóta sokkal több dolgot tudunk. :D A probléma az alaptudás hiány. Ebben is, mint látható, mivel a drága átlag ember azt sem tudja, hogy hogyan lehet megkülönböztetni a valós cikkeket, az állcikkektől. Vagy olyan cikkektől, ami csak egy feltételezés. Vagy semmi kutatási eredménye nincs.

Egyébként még az első mondat is alátámasztja azt, amit mondtam, szóval tényleg nem értelek. Tudsz olvasni?

Mit is írtam? Minden tulajdonságot GENETIKAI és EPIGENETIKAI hatások alakítanak ki. MINDENT! Ezalól a viselkedésed sem kivétel, ahogyan az orientációd sem. EPIGENETIKA=KÖRNYEZET. KÖRNYEZET=család, klíma, időjárás, társadalom, nevelés, stb, stb. Érthető már végre, vagy tényleg nem tudsz értelmezni?

A másik, hogy amit elküldtél, ez a cikk már nem is létezik. :D Nézd meg az angol forrást és ott nézd meg az "eredeti" forrást. Ki van törölve, nem véletlenül. Ebből mit szűrsz le? Olyan cikkel gyere, ami forrásokkal(kutatásokkal) alátámasztott. És ne magyar cikkekkel gyere, mert olyan nics. Tudományos cikkek angolul vannak.

PL: [link]

Ezt hívják tudományos cikknek. Ebben 49 forrás van, amire hivatkozva van. 49 különböző kutatáson alapuló cikk. Amit te linkeltél, az nem kutatási cikk.

2022. jún. 4. 18:18
 33/49 anonim ***** válasza:
38%

Ennél azért többet néztem ki belőled. Ha valaki belinkel neked egy kutatást, azt leminősíted, mert nem téged igazol. Sajnos a tények makacs dolgok.

2022. jún. 4. 18:21
 34/49 anonim ***** válasza:
40%

Jó, trollkodj máshol. :D Gondolom valami fizetett fideszes troll kommentelő vagy. Van nekem is olyan ismerősöm, akit felkértek facebookon ilyen célra. Elég szánalmas. Vagy troll vagy, vagy ténylegesen iq defeketes. De nagyon csúnyán akkor, mert leírtam mindent az előző válszomban. Tényleg befejeztem, legyél boldog, amíg megteheted. :D

Ez nem tudományos cikk, megintcsak leírom. 444.hu egyébként is mióta tudományos forrás? Ne nevettesd már ki magad kérlek. :D Forrásokkal alátámasztott angol cikket küldj. Jaj, de gondolom az angol nyelv sem megy. Hát akkor sajnálom. De nyugodtan küldj bármit. Majd én elolvasom és megmondom, hogy mi van benne. Meg milyen technikákat alkalmaztak benne és mire fel hivatkoztak. Várom nagyon szívesen. :D

2022. jún. 4. 18:26
 35/49 anonim ***** válasza:
29%

Nyilván aki vitába száll veled, az minden kétséget kizáróan egy csak egy "fideszes troll kommentelő" lehet vagy "iq defektes", mert te minden tudsz, és mindent jól tudsz. Ki az a nímand, aki a te omnipotens tudásodat meg meri kérdőjelezni? Az ilyenek menjenek máshová, ne provokáljanak itt téged mindenféle kutatásokkal. Az nem is kutatás, ami nem téged támaszt alá. A 444 is mit képzel, hogy nem olyat közöl, ami neked tetszik? Ők is fideszesek már. Borzasztó ez a diktatúra.

2022. jún. 4. 18:38
 36/49 anonim ***** válasza:
51%
Nem akarjuk , hogy Európában (és főleg itthon) többségben legyenek a cigányok/arabok/más problémás népek. Szükség van a fehér, dolgozni akaró, értelmes emberek utánpótlására. Nem bonyolult ez.
2022. jún. 14. 14:45
 37/49 anonim ***** válasza:
73%
Én nem ítélem el, mindenki saját maga tudja tud e gyermeket vállalni és felnevelni, nyilván ha nem, akkor akkor persze nem.
2022. jún. 14. 18:23
 38/49 anonim ***** válasza:
35%
36: tehát faji alapon...
2022. jún. 14. 18:36
 39/49 anonim ***** válasza:
79%
Jobboldali vagyok nem ítélem el.
2022. jún. 14. 18:40
 40/49 anonim ***** válasza:
17%
Mert a jobberek hajlamosak arra, hogy ne gondolkodjanak el a világról, hanem retardált papagájként hajtogassák azt, amit a tekintélyként elfogadott vezetőik mondanak.
2022. jún. 14. 18:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!