Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Konzervatív, jobboldali...

Konzervatív, jobboldali emberek miért ítélik el ennyire a tudatos gyerektelenséget?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok baloldali vagy liberális, erősen jobboldalinak sem mondanám magam, nyitott vagyok a párbeszédre mindenkivel. Viszont azt figyeltem meg, hogy konzervatív körökben nagy divat fikázni az egyedülállókat és gyerektelenséget, mert az emberek többsége családban él. A kormánypropaganda is ezt hangsúlyozza, hogy "Magyarországon a gyermek az első". Ezzel amúgy semmi baj, de miért kell bántani azokat, akik nem így gondolják? Ki tudja milyen okok állnak a háttérben, lehet egészségügyi, pszichológiai és talán csak kisebb részben politikai természetűek. Amúgy kormánypárti oldalon is vannak normálisabb hangok is néha, hogy a gyermekvállalással kapcsolatos félelmeket nem szabad kinevetni, igazából jó példát kell mutatni, de a döntés mindenképp az egyéné.

2022. jún. 4. 14:39
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
12%
#8: A transzokat miért nem külditek pszichológushoz? Őket el kell fogadni, meg gyereket is szülhessenek, nevelhessenek, de egy hetero az nem alkalmas a gyereknevelésre, mi?
2022. jún. 4. 16:06
 12/49 anonim ***** válasza:
83%
Na ez az 6-os. :D Így kéne hozzáálni mindenhez, ami nincs alátámasztva alapvető bizonyítékokkal. Nem pedig rinyálni és hisztizni kell. Véleményen kívül tényeket is írtam azért, mert ebben dolgozok és jóval többet értek a valósághoz és az egészséghez, mint egy átlag ember. Az emberek gondolkodása nagyon torz, mivel torz nevelést láttak és kaptak otthon. Illetve maga a társadalmi felfogás kib*szott beteges sok mindenben. Ebben az országban elfogadott az, hogy alkoholista a szülő. Elcsattan egy-két pofon néha. Anyuka-apuka verbálisan szétszedik egymást a gyerekek előtt. Csak azt nem tudják, hogy egy gyerek agya még teljesen máshogy működik, mint egy felnőtt agya. Nem véletlenül tudunk egy anyanyelvet tanulni. Gyerek jobban átlátja egy felnőtt ember mentális állapotát, mint mi magunk. Épp ezért is lesz annyi traumatizált, akik nem képesek a gyerekkori sérelmeiken túllépni egyedül. Mivel beépült a tudatalattiba, pontosan úgy, mint egy anyanyelv vagy közelekedési szabályok, stb. Minden ember viselkedési sémák szerint működik, amit gének és környezet alakít ki együttesen. Csakúgy, mint a fizikai tulajdonságainkat. Agyunk sem kivétel ezalól. Egy kódolt rendszer vagyunk, pontosan úgy, mint egy számítógép, csak bonyolultabban. Tehát már sokan egy elmebeteget nevelnek fel a gyerekükből azért, mert ők maguk is azok. Mindenki olyanná válik, mint amilyen a környezete, ha nem tör ki belőle tudatosan. Cigányok többsége sem azért viselkedik elmeháborodottak módjára, mert cigány. Hanem azért, amilyen társadalmi megbélyegzést kapnak, illetve amilyen toxikus, beteg környezetben felnőnek. Megéri így élni? Nem hiszem, de hát ez van, ha a többség tanulatlan emberekből áll, ami nem is feltétlenül csak az ő hibájuk. Tudatosan kell élni és nem lesznek problémák, de ahhoz el is kell sok mindent sajátítani. Az meg nem jár ingyen, csak munkával.
2022. jún. 4. 16:07
 13/49 anonim ***** válasza:
3%
Hatoska, szépen megdicsérted magad, gratulálok!
2022. jún. 4. 16:10
 14/49 anonim ***** válasza:
24%
#12: De azért a melegek nevelhessenek gyereket, igaz? Az tökéletesen normális, ott nem gond, hogy gyerekként még máshogy működik az agy, és rossz hatással lehet rá, hogy két apja van, igaz?
2022. jún. 4. 16:11
 15/49 anonim ***** válasza:
77%

A sok támogatásért potyogtatónak kellene szakember!

2022. jún. 4. 16:12
 16/49 Gofrisütő ***** válasza:
38%
#13 Ha úgy gondolod, hogy nincs igaza, érvelj. Mert jelenleg egy szakértő pontosságával próbálsz a ki kérdezte technikával vitatkozni egy kib@$zott kérdés alatt. Nincs kedvem vitatkozni, de le akartam írni, higy vegyél vissza!
2022. jún. 4. 16:14
 17/49 anonim ***** válasza:
79%

11-es. A transzok úgy születtek. Tudod, van a monoszexualitás, ami vagy heteroszexuális, vagy homoszexuális. Ezek orientációk. A transzexualitás az egy identitás. Tehát az, hogy el tudod magadról dönteni, hogy férfi vagy, vagy nő. Nekik ez megcserélődik. Géneket pszichológus nem tudja felülírni, egyem azt a csöpnyi agyacskádat. Ezért is írom, hogy akkora tudás hiány van, hogy nem csodálom, hogy itt tart akár a magyar társadalom is.

Aki nem ért egy ilyen témához semmit, az inkább maradjon csendben és ne próbáljon kioktatni másokat. Nyugodtan kérdezz meg szexuálpszichológusokat ezekkel a témákkal kapcsolatban. Az életedből is ki fognak oltani, már így is tele vagy mentális problémákkal és ilyen helyeken próbálod kompenzálni az úgynevezett "lúzerségedet", amit valójában te okoztál saját magadnak. Csak ugye mindig könnyebb másokat okolni, mint megdolgozni a boldogságért. Egyenes utat követsz a süllyesztőbe, ezért sem kedvel senki. Ideje volna kicsit elgondokodni, hogy megéri-e ilyen gondolkodással élni. Mert ennek a vége az, hogy egyedül, magányosan meghalsz. És majd szépen a halálod pillanatában megbánod, hogy ilyen életvitelt éltél. Az össze ember ezt mondja a halálos ágyán, akik így gondolkodnak, mint te. Erről is nyugodtan kérdezz szakembereket. Nem a "véleményed" a realitás, hanem a bizonyított tények. Azokat meg csak hiteles forrásokból lehet szerezni, illetve hiteles emberektől. Hajrá.

2022. jún. 4. 16:14
 18/49 anonim ***** válasza:
76%
14-es nyugodtan nevelhetnek melegek gyereket. Nem lesznek attól azok. Ezért is mondom újra, hogy aki nem ért valamihez, az ne próbáljon okoskodni, mert magát járatja le a beteges gondolatvilágával. Mondom megint, kérdezz meg szexuálipszichológusokat. Az összes azt fogja mondani, hogy te neked kell kezeltetni magadat. Egészségesen gondolkodó ember nem foglalkozik másokkal negatívan. Csak azok, akik a saját életüket nem képesek rendezni, mert "lúzerek". Illetve érvelni nem tudsz, ezért a véleményed nem is hiteles. Pontosan ezért írtam, hogy hiteles forrásokból tájékozódj és hiteles embereket kérdezz, ne pedig légből szedett f*szságokat, illetve a torzulásaidat, amit a fejedben kitaláltál.
2022. jún. 4. 16:17
 19/49 anonim ***** válasza:
54%

Egy kérdezz-felelek oldalon én is leírhatom, hogy nyaktekerészeti mellfekvenc vagyok, nem biztos, hogy bárki is elhiszi nekem, de úgy látom, neked nem lenne nehéz beadni. Szerintem inkább ebből a "vegyél vissza" stílusból kellene visszavenni.

2022. jún. 4. 16:21
 20/49 anonim ***** válasza:
27%

"A transzok úgy születtek."

Nevezd meg azokat a konkrét biológiai elemeket a szervezetben, amelyek kimutatják a transzneműséget!

2022. jún. 4. 16:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!