Konzervatív, jobboldali emberek miért ítélik el ennyire a tudatos gyerektelenséget?
A sok támogatásért potyogtatónak kellene szakember!
11-es. A transzok úgy születtek. Tudod, van a monoszexualitás, ami vagy heteroszexuális, vagy homoszexuális. Ezek orientációk. A transzexualitás az egy identitás. Tehát az, hogy el tudod magadról dönteni, hogy férfi vagy, vagy nő. Nekik ez megcserélődik. Géneket pszichológus nem tudja felülírni, egyem azt a csöpnyi agyacskádat. Ezért is írom, hogy akkora tudás hiány van, hogy nem csodálom, hogy itt tart akár a magyar társadalom is.
Aki nem ért egy ilyen témához semmit, az inkább maradjon csendben és ne próbáljon kioktatni másokat. Nyugodtan kérdezz meg szexuálpszichológusokat ezekkel a témákkal kapcsolatban. Az életedből is ki fognak oltani, már így is tele vagy mentális problémákkal és ilyen helyeken próbálod kompenzálni az úgynevezett "lúzerségedet", amit valójában te okoztál saját magadnak. Csak ugye mindig könnyebb másokat okolni, mint megdolgozni a boldogságért. Egyenes utat követsz a süllyesztőbe, ezért sem kedvel senki. Ideje volna kicsit elgondokodni, hogy megéri-e ilyen gondolkodással élni. Mert ennek a vége az, hogy egyedül, magányosan meghalsz. És majd szépen a halálod pillanatában megbánod, hogy ilyen életvitelt éltél. Az össze ember ezt mondja a halálos ágyán, akik így gondolkodnak, mint te. Erről is nyugodtan kérdezz szakembereket. Nem a "véleményed" a realitás, hanem a bizonyított tények. Azokat meg csak hiteles forrásokból lehet szerezni, illetve hiteles emberektől. Hajrá.
Egy kérdezz-felelek oldalon én is leírhatom, hogy nyaktekerészeti mellfekvenc vagyok, nem biztos, hogy bárki is elhiszi nekem, de úgy látom, neked nem lenne nehéz beadni. Szerintem inkább ebből a "vegyél vissza" stílusból kellene visszavenni.
"A transzok úgy születtek."
Nevezd meg azokat a konkrét biológiai elemeket a szervezetben, amelyek kimutatják a transzneműséget!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!