Nem szégyen az hogy Magyarországon ennyi orosz párti van? Nem szégyenlitek magatokat?
Elég megnézni a m1 hirado es az euronowes, hirtv alatt lévő kommenteket.90% orosz párti és Ukrajna teljes bukását kivánja.
Kérdem tőletek nem szégyenlitek magatokat?
Nektek 1, 2 világháború nem mond semmit? És 1956?
Jóformán ki se hült nagyszüleink koporsója akik elbuktak ezekben a háborúkban ti meg máris dörgölőztök az oroszokhoz?
Remélem a kérdező és a sok válaszoló azt is tudja hogy vannak akik a nyugati médiára gondolják úgy hogy propaganda....
És körülbelül semmi nincsen senkinek a kezében amivel meg lehetne mondani hogy kinek van igaza, de egy biztos: jelenleg nem Ukrajna támadja, bombázza, rakétázza o
Oroszországot tudomásom szerint. Legalábbis még egyetlen média sem hozta le oly módon, hogy úgy lenne.
Viszont vannak jelek arra is, hogy a nyugati média a propaganda:
Két és fél hónapja írják hogy Oroszország máris elvesztette ezt. Miközben minden nap arról olvasunk hogy egyre több és több területet foglaltak el...
Szankciók hatására a rubel árfolyama leesett de.... de azóta már szinte teljesen visszatért az eredeti helyére.
Jelen pillanatban valószínű hogy Ukrajna csak azért tudja tartani magát annyira amennyire, mert kapja a nyugati segélyeket. A nyugati segélyek nélkül már rég elvesztették volna a háborút, ami annak aki nem szereti hogy lövöldöznek meg bombáznak körülötte szerintem örülne.
Hozzátenném hogy én arra lennék kíváncsi hogy az Egyesült Államok eddig a pillanatig hány ukrán menekültet fogadott be.
És hogy ha orosz menekül mert nem akar háborúba menni azokat ki fogadja be?
71-es "A nyugati segélyek nélkül már rég elvesztették volna a háborút, ami annak aki nem szereti hogy lövöldöznek meg bombáznak körülötte szerintem örülne." Erről beszéltem én is
-43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!