Csak én szégyenkezem amiatt, hogy milyen ellenzék van Magyarországon?
Csak én szégyenkezem amiatt, hogy milyen kormány van Magyarországon?
Akár a politikusokra, akár a sajtóra, akár a kormányt támogató "civilekre" gondolok, a szégyen jut eszembe rögtön.
Most hogy ezt kibeszéltük, szerintem lapozhatunk is. :)
nem fog lapozni, még kiír vagy 20 hasonló kérdést
itt ül egész nap :)
Csak én szégyenkezem amiatt, hogy milyen kormány van Magyarországon?
Akár a politikusokra, akár a sajtóra, akár a kormányt támogató "civilekre" gondolok, a szégyen jut eszembe rögtön.
Januártól emelkedett a fizetés a hülye kérdésekért?Mert minden drágul,gondolom itt is emelt orbán..most mennyit lehet itt keresni?
Kérdező??
kérdező, nemcsak te. Baráti társaságban csupán ketten vagyunk fideszesek, a többi haverom ellenzéki (nem tudom, melyik pártszimpatizánsok, csak egy biztos, kormányfóbiások). Minden egyes kocsmázásnál megy a politizálás a kormány ellen. Többségben vannak, mi ketten ellenük, de az tudd, hogy nincs ebből komoly vita vagy harag.
Nem tudom, hogy az idő miatt-e vagy más miatt-e, de egy hónapja a legutóbbi szokásos közös kocsmázás alkalmával egyikük sem szídt a kormányt, az ellenzéket sem, csak az ottami politikusokat. Csendben voltak és látszott rajtuk, hogy már kínos ellenzékinek lenni... ebből levonhatjátok a következtetést... manapság tényleg nagyon ciki, kínos, akármi ellenzékieknek drukkolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!