Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én szégyenkezem amiatt,...

Csak én szégyenkezem amiatt, hogy milyen ellenzék van Magyarországon?

Figyelt kérdés
Akár a politikusokra, akár a sajtóra, akár az ellenzéket támogató "civilekre" gondolok, a szégyen jut eszembe rögtön.

2022. jan. 23. 20:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%

Én a kormányt szégyenlem,ami jelenleg hatalmon van.

Normális embernek már egy életre elég lett ebből az undorító bandából.

2022. jan. 24. 16:26
 22/24 anonim ***** válasza:

20

Honnan tudjam? Te tudod?

2022. jan. 24. 18:48
 23/24 anonim ***** válasza:
91%

Kezded te is kérdező??

A kormánypárt amit csinál az a szégyen!!! Azelőtt nem volt ilyen gyűlöletteremtő kampány, ennyi hazugság összehordásával! Felvásárolták a közmédiát, aztán az is próbálja minden áldott nap az ellenzéket lejáratni.

Orbánt, meg a korrupt, hazug bandáját, az egészet bíróság elé kellene állítani, aztán leültetni őket; életük végéig ott pusztuljanak.

2022. jan. 25. 18:38
 24/24 anonim ***** válasza:
51%

23

Már bocs, de előtte mindenkire gyűlölettel tekintettek, aki csak felvett egy kokárdát, vagy elment bármilyen magyar megemlékezésre. Neked szelektív a memóriád, vagy csak ilyen szemét vagy.

2022. jan. 25. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!