Csak én szégyenkezem amiatt, hogy milyen ellenzék van Magyarországon?
Figyelt kérdés
Akár a politikusokra, akár a sajtóra, akár az ellenzéket támogató "civilekre" gondolok, a szégyen jut eszembe rögtön.2022. jan. 23. 20:15
11/24 a fidesz komcsi párt válasza:
Inkább a Fidesz miatt kéne.
13/24 anonim válasza:
Hát azért szomorú, hogy nem tudnak jobbat összehozni ennél. Az se jó ami most van, de még rosszabbra váltani azért csak nem fogunk.
14/24 anonim válasza:
Most őszintén. Ki akarna közösséget vállalni olyan pártokkal, akik olyan gyászos politikusokat termelnek mint Karácsony, Bangóné, MZP, Gurmai, Kunhalmi? A fele ellenzéki banda nem tud se írni, se felkészülni komolyabb témákból.
15/24 anonim válasza:
Nálam MZP és Hadházy Ákos elkötelezett korrupcióellenessége ellensúlyoz minden szerencsétlenkedést. Számomra jelenleg ez a legfontosabb.
16/24 anonim válasza:
15
Ferenc elvtárás ügyeit miért nem kutatják ekkora buzgalommal? Tudom, tudom, kínos kérdés.
17/24 anonim válasza:
Mert talán neki nincsenek ügyei. Badamtuss. 🤦♂️🤦♂️
18/24 anonim válasza:
17
M6-os autópálya, 4-es metró, badamtuss...
19/24 anonim válasza:
Az a gáz, hogy ez sokjátszmás:
-olyan kormányunk van, amit megérdemlünk, olyan ellenzékkel, amit megérdemlünk.
Mi teremtettük a politikusainkat mindkét irányból. Ez maximum a mi szégyenünk, mert engedjük!
20/24 anonim válasza:
18-as, 12 év alatt, ezt a Fidesz, miért nem tudta felderiteni, amikor kimondott felderitő alakulat is alakulódott?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!