#3 "Orbán 89-ben hazaküldte a megszálló szovjet elvtársakat, " Ezt a hülyeséget???? 89-ben Orbán még nem volt egy politikai tényezö. Tény, hogy mondott egy nagyon jo beszédet, de ennyi! (Ez egy olyan mint a mesebeli kakas amelyik azt gondolja, hogy a kukorékolásátol kel fel a Nap.)
2022. jún. 3. 21:57
33/76 anonim válasza:
Nem
2022. jún. 3. 22:02
34/76 anonim válasza:
Én büntetném ha valaki ukrán párti propagandát tol.
2022. jún. 3. 22:04
35/76 Drakula válasza:
33-as!
1. Köszönöm a választ.
2. a 24-es be irtak nem random youtobe kommentek hanem hozzá füzéseim.
Az hogy félre értetted az én hibám... a második videó helyet ezt akartam lineklni:
Én büntetném ha valaki ukrán párti propagandát tol.”
Még szerencse hogy nem rajtad múlik, sőt a főniden se, mert jelenleg még nyugathoz tartozunk így a szólásszabadságot fent kell tartanotok.
2022. jún. 3. 22:13
37/76 mindentudó99 válasza:
A kérdező azt akarja hogy ukránpártiak legyetek. Ne foglalkozzatok azzal hogy bánnak ott a magyarokkal. Vagy milyen törvényeket hoznak ellenük. Mos őket kell imádni. Ez van.
2022. jún. 3. 22:13
38/76 anonim válasza:
Szerintem szégyen, mint ahogy a soviniszta ukronácik seggét nyaljátok.
Magyarországra káros mindkét nép.
2022. jún. 3. 22:25
39/76 anonim válasza:
A nyelvtörvényt is csak azért léptették életbe mert annyira szeretik a kisebbségeket.
2022. jún. 3. 22:29
40/76 anonim válasza:
Magyarországon sok a komcsi, és ezek mindent olyannak akarnak, mint amilyen a kádári boldog békeidőkben volt, szóval ebbe beletartozik a szovjetnyalás is, és a "béketábor" ellenfeleit provokatőrnek, nácinak, globálimperterrorista trappista kapitalistáknak nevezés
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!