Az, hogy a MÁV-nál még mindig kézzel kell sok esetben a váltót átváltani, csak azt mutatja, hogy Magyarország az elmúlt kormányzás alatt is kb 0-t fejlődött technikailag? Nem szégyen a kormányra nézve, hogy az állami szolgáltatások ennyire őskoriak?
Micsoda katasztrófa... Nem is értem hogy tudunk automata váltók nélkül élni.
Amúgy hidd el, van ettől sokkal szomorúbb statisztika is az elmúlt 11 évről, elég megnézni az egészségügyet.
"Micsoda katasztrófa... Nem is értem hogy tudunk automata váltók nélkül élni."
Egy 21. századi európai országban kellene, hogy legyen alapvető automatizmus. A kormány szégyene, hogy egy ennyire visszafejlett és igénytelen országban élünk. :/
Ha Orbán hobbija a vasút lenne, nem lennének ilyen problémáink.
De sajnos focirajongó...
"Egy 21. századi európai országban kellene, hogy legyen alapvető automatizmus. A kormány szégyene, hogy egy ennyire visszafejlett és igénytelen országban élünk. :/"
Inkább ne. Dolgoztam már automatizált tömegközlekedési eszközökkel, több velük a baj mint egy váltóvassal meg egy ki és beszállással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!