Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Legyen kötelező sorkatonaság?

Legyen kötelező sorkatonaság?

Figyelt kérdés

2022. jún. 2. 10:31
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
42%
Természetesen legyen kötelező.
2022. okt. 5. 17:57
 32/39 anonim ***** válasza:
79%

Gondolom, érveket is adsz hozzá.

2022. okt. 5. 18:02
 33/39 anonim ***** válasza:
79%
32-es: Igen, tudok adni érveket is hozzá. Elég az, hogy egy idióta barom állat vagyok?
2022. okt. 5. 18:41
 34/39 anonim ***** válasza:
73%

Elég. Ellenérvnek kitűnő.

2022. okt. 5. 22:11
 35/39 anonim ***** válasza:
52%

#30: "Egyébként a csúcs az volt amikor a parancs atom robbanás balról volt, és ekkor jobbra kellett vetni magunkat."

Azt nem magyarázták el, hogy miért? Mert nekünk igen. Egyébként "atomvillanás", nem robbanás.

2022. okt. 18. 16:01
 36/39 anonim ***** válasza:
76%

A Wikipédia szerint:

"A Magyar Néphadsereg az ő (Czinege Lajos) vezetése alatt érte el fejlesztésének legmagasabb fokát."

Értem hogy nem hiteles forrás de hogy hazudhatnak ekkorát? Mi volt az az óriási fejlesztés, amit ez a korrupt alkoholista sosemvoltkatona vezetésével sikerült elérni?

2022. okt. 18. 19:37
 37/39 anonim ***** válasza:
76%
Akkor ki alatt érte el? Csak kíváncsi vagyok.
2022. okt. 18. 20:43
 38/39 anonim ***** válasza:
47%

Miért, elérte? Vagy az világszínvonal volt amiben ti bohóckodtatok?

Amúgy ennyit Czinege alkesz főmufti tevékenysége (azt ne tagadd hogy az volt, tipikusan olyan feje van): [link]

Érthetetlen, hogy ennyire nem mertek hozzá nyúlni, pedig nem volt egy nagy kaliber.

2022. okt. 20. 13:00
 39/39 anonim ***** válasza:
47%
Félreértessz. Csak annyit kérdeztem, mert tényleg nem tudom, hogy akkor ki alatt érte el, mert volt más is Czinege után. Nem érdekel Czinege és akkor sem érdekelt, már nem is ő volt a nagyfőnök, amikor én voltam sorkatona, az utódjáról hasonlókat írnak, ahogy nézem. Azt hiszed, foglalkoztunk azzal, hogy ki volt akkor a hadseregtábornok? Talán Oláh István, vagy Kárpáthy István bár ezt is csak itt a neten látom, hogy ezek jöttek Czinege után, mert, ha akkor éppen tudtam is, már elfeledtem a nevüket. Czinegét csak azért tudom, mert ő hosszabb ideig volt hivatalban, és többször emlegették. Ezt a bohóckodás szöveget meg hagyd már másnak, egyrészt nem ír a fenti Wikipédia világszínvonalat csak itthoni viszonylatban legmagasabb fokot, akkor sem hitte senki még a hivatásosok közül sem, hogy itt világszinvonalu a hadsereg meg a kiképzés.
2022. okt. 20. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!