Fideszesek, élvezitek, hogy a megtakarításaitok napról napra értéktelenebbek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 17:54
11/20 anonim válasza:
Túl sok a troll már megint. Ez az első két válaszból is látszik
12/20 anonim válasza:
Én élvezem, hogy ennyire kivagytok a 4. kétharmadtól. A kárörömtől nincs őszintébb érzés.
13/20 A kérdező kommentje:
9 ha nem élveznék a fideszesek, akkor nem szavaztak volna az elvtársakra
2022. máj. 25. 18:59
14/20 A kérdező kommentje:
12 én nem vagyok ki, nem az én megtakarításaim égnek el
2022. máj. 25. 18:59
16/20 anonim válasza:
"9 ha nem élveznék a fideszesek, akkor nem szavaztak volna az elvtársakra"
Öhm... te azt hitted hogy az infláció jelensége a Fidesz miatt létezik? Wow...
17/20 A kérdező kommentje:
Sehol nincs ilyen mértékű infláció, mint itt. Nyugaton olcsóbb kb minden.
2022. máj. 25. 19:13
18/20 anonim válasza:
"Sehol nincs ilyen mértékű infláció, mint itt. Nyugaton olcsóbb kb minden."
És azt hitted hogy ha nem a Fidesz nyert volna, akkor mágikusan átrendeződtek volna az árak és a valutaárfolyamok?
20/20 A kérdező kommentje:
18 nézzük meg, hogyha mondjuk a 18as választást nyeri a "baloldal" akkor mi lett volna. Ők is kezeltek egy válságot. Hasonlítsuk össze, hogy a fideszhez képest hogyan? Ahogy kezdett a fos beütni, felnyomták 10 százalékra az alapkamatot, védekezve az infláció és a forint romlása ellen. A fidesz a mai napig nem emelte ennek a közelébe se. Mert az a cél, hogy a te zsebedből, kilopjanak mindent, és amit szépen tettél félre, elégessék.
2022. máj. 27. 04:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!