Mennyit éget még el a kormány az emberek megtakarításaiból ? Hol áll meg a forint árfolyama az euroval szemben ?
Figyelt kérdés
Ma ott tartunk, hogy ha valaki kap majd 5 százalék fizetésemelést jövőre akkor is kevesebbet fog érni a fizetése mint 2020 januárban.2020. okt. 14. 22:56
2/10 A kérdező kommentje:
Úgy állsz a kérdéssel mint a szőke nő a tankolással.
-Nem tudom miért mondják mások, hogy megy fel a benzin ára én mindig 10 ezert fizetek.
2020. okt. 14. 22:59
3/10 anonim válasza:
Öt éve Csak 300 forint volt, De az átlagkereset is csak 120 000 forint volt . Most 350 , de az átlag kereset 220 000 forint. A korrektség kedvéért ezt is tedd hozzá.
4/10 Lazy Lover válasza:
Az összeset de az átlag embernek nincsenek megtakarítás max pár száz ezer forint
5/10 anonim válasza:
Hol áll meg? Azt nem tudom, attól függ, meddig tart a rezsim. Csak annyi biztos, nem áll meg addig.
Megállapításaid régtől ismertek, mindössze egy következő fázisról van szó. Az én kérdésem annyi, a jajgatáson kívül van-e más gondolat.
6/10 anonim válasza:
3-as nem tudom hol él. Azt tudom, hogy a fizetésemet az elmúlt 2 évben bruttó 10.000 ft-tal emelték, ennél biztosan jóval többe kerül a megélhetés.
Nem tudom, ez költői kérdés, ugye?
7/10 anonim válasza:
Királyt, és mit is vársz pontosan? Tüntessenek el egy világjárványt varázsütésre? Merthogy jelenleg az nyírta ki a fizetésemelésed, nem valami rossz döntés vagy beszólás...
8/10 anonim válasza:
Én öt éve kezdtem annál a cégnél ahol most dolgozom, akkor 320 ezer forinttal. Most 700 körül kapok, nekem nem 10 ezret emeltek két év alatt hanem öt alatt megduplázódott.
9/10 anonim válasza:
Az Euróra azért figyelni fog, hogy ne szaladjon el, a másik kérdésre a válasz meg: feneketlen kútnak gondol ő mindent, amíg őt kívánja harcos kipcsak népünk Vezírnek.
10/10 anonim válasza:
6-os hol dolgozol? Én öt éve örültem a 130-nak, ma ha 240-et kapok akkor gyenge a hónap. És csak egy gyári melós vagyok nem több. Kb a legalja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!