Fideszesek, élvezitek, hogy a megtakarításaitok napról napra értéktelenebbek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 17:54
1/20 anonim válasza:
Élvezzük, hogy van megtakarításunk. Azelőtt adósságunk volt, napról -napra több.
De te csak vergődj.
2/20 anonim válasza:
Engem nem érdekel, mit csinál otthon a sok ingyendolgozó kismunkás.
kijöttem pár éve Svácjba dolgozni.Beszerzési és készletgazdálkodási menedzser vagyok, egy hatalmas multinál.Fizum nettó!!!! havi 4 millió ft.
Itthon is ezt a melót csináltam, havi nettó 600 ezer ft-ért, egy vidéki megyszékhelyen.
Amióta itt vagyok, iszonyatos luxusban élek, ha hazamegyek, mindig bérelek egy luxuskocsit, környéken akik ismernek szájtátva néznek, mert nem értik mibűmöghogyan??????
általában ezt kérdezik.
Na csövi kiskalózok!
3/20 anonim válasza:
Miért kéne ehhez fideszesnek lenni? A nem fideszesek talán élvezik?
5/20 A kérdező kommentje:
3 a nemfideszes vagy lelépett már nyugatra és mindegy neki, vagy pedig tisztában van a helyzettel, és rajta nem kárörvendek.
2022. máj. 25. 18:20
6/20 anonim válasza:
Miért kéne bárkinek is bárkin kárörvendeni? Elég együgyű gondolkodásmódra vall.
7/20 A kérdező kommentje:
Szerintem elég vicces, amikor valaki élvezi, hogy belefosnak a szájába
2022. máj. 25. 18:26
9/20 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy bárki is élvezne ilyesmit?
10/20 anonim válasza:
Nem abszolúte nem élvezem, de ha nem Zay lenne attól tartok hasonló lenne a megtakarítás helyzet. A háború a fő probléma azt kéne békére cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!