Orbán Viktor: Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány éjféltől? Na de hát hol van háború? Nem csak különleges katonai hadművelet zajlik?
“ Gyorsan elfogytak az érvek, lelked rajta! :) Várunk vissza, ha meggondolnád magad, de amúgy jó utat!”
Nem fogok, én nem nézek hátra. ;)
Köszi, ha az Úr mellettem/mellettünk lesz, akkor jó út/karrierem/ünk lesz. :)
14 dehogynem. Én 12 éve vagyok kint és egyre inkább hányok a hely dolgoktól. Mindig megmosolygom az ilyen feltüzelt fiatalokat a nagy reményeikkel.
Én mindig úgy vagyok, hogy már-már készülök arra, hogy csomagolok, és megyek haza, visszavonulok. De aztán mindig tud valami olyan kötsögséget kitalálni a magyar kormány, hogy ok, maradok a kevésbé köcsög rendszerben.
#15. "De aztán mindig tud valami olyan kötsögséget kitalálni a magyar kormány, hogy ok, maradok a kevésbé köcsög rendszerben."
Ezt amúgy sosem értettem. Ha nem követném napi szinten a politikát, biztos vagyok benne, hogy egy csomó dolgot meg sem éreznék, nem tudatosulna bennem, hogy X dolog és Y kormányintézkedés között szoros kapcsolat van. A legtöbb ember életében ez szerintem alig valamennyire meghatározó. Esetleg pár példával segíts megérteni!
17# kérdezz konkrétan. Szívesen válaszolok.
Magyaroroszágról jöttem németekhez 12 éve, nem politikai okokból. Eleinte meg voltam győződve, hogy mennyivel jobb.
De mint a tudományban is, a lelkes magabiztos kezdőből bizonytalan haladó lett, ahogy jött a tapasztalat.
#18. Tudom, hogy a legsötétebb, egybites balfékek imádják lecsapni az ilyen "magas labdákat", hiszen végre ők is azt érezhetik, hogy megnyertek egy vitát, mert egyébként a nevetséges érveikkel erre soha nem lennének képesek, de a boldog tudatlanságot azért szerintem mégis inkább én kívánhatnám neked. :)
#19. Kifejezetten erre kérnék néhány konkrét példát:
"mindig tud valami olyan kötsögséget kitalálni a magyar kormány, hogy ok, maradok a kevésbé köcsög rendszerben"
Tehát melyek azok a dolgok itthon, amelyek miatt annak ellenére sem jössz haza, hogy honvágyad van és be tudsz hányni a kinti őrülettől is? Mik azok a dolgok a kormányunk oldaláról, amelyek olyan köcsögségek, hogy azok tartanak külföldön, és azok hiányában/egy másik kormánnyal már rég itthon lennél? Ennél konkrétabban sajnos nem tudok kérdezni, hiszen ahhoz előbb részedről volna szükség néhány konkrétumra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!