Újabb kifogás a teljhatalom megtartására, korlátozások bevezetésére. Őszintén, a választások után abszolut Nem lepett meg ez. Viszont rettegek milyen intézkedések lesznek. A covidos korlátozások alatt nagyon nehéz helyzetben voltunk anyagilag mert mindketten elvesztettük a munkahelyünket a korlátozások miatt. A párom is és én is. Ha most is hasonló lesz, kb éhen halunk. Vagy ha pl visszavezetik a kötelező katonai szolgálatot😔
2022. máj. 25. 00:39
2/15 anonim válasza:
Leszarom, úgysem változik emiatt semmi
2022. máj. 25. 00:42
3/15 anonim válasza:
Én szimpátia tüntetést szerveznék ezeknek a szegény magyaroknak. Hogy ezeket a szegény magyarokat, mindig támadja valaki és nekik folyamat vészhelyzetben kell élni, hát nem lehet egy tutibiztos hely az az ország!
2022. máj. 25. 06:21
4/15 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy Orbánnak ezt a háborút már 16-ban kötelessége lett volna megindítani, csak akkor gyáván elsunnyogta. Még van esélye nem gyáva féregként halni meg.
2022. máj. 25. 06:34
5/15 anonim válasza:
Nem érdekel a háborús veszélyhelyzet bevezetése.
2022. máj. 25. 08:36
6/15 anonim válasza:
5ös, vagyis arra gondolsz, hogy, ha a baloldal nyerne a választásokon, akkor magyar katonákat küldenének Ukrajnába, amikor Magyarországnak nem érdeke beleavatkozni a háborúba és egyébként is Orbán békegalamb Viktor kinyilatkoztatta vala, hogy bizony ő a béke galambja?
2022. máj. 25. 08:40
7/15 anonim válasza:
Lényegében ezzel teljesen feltették az I-re a pontot és teljesen kimerítették a diktatúra fogalmát annak konkrét kinyilvánítása nélkül.
Sok birka meg tapsol nekik, közben meg füledeznek amikor a boltban szembe jön velük a dicktátoruk munkájának eredménye. De hát ez kell a népnek, megszavazták. Egyék meg amit főztek.
Amúgy már teljesen le..om a dolgot, 12 év alatt már mérgelődtem, harcoltam ellene, kínomban sírva nevettem majd most értem el, hogy l.rom ez van, ez a rendszer leválthatatlan.
2022. máj. 25. 15:37
8/15 anonim válasza:
Amúgy meg ez a hadiállapot egy vicc, igazából csak a rendeletes kormányzás miatt hozták be, semmi más nem lesz.
De ha lenne is nem nagyon lenne rám hatással. Nyugodt szívvel tépném szét a behívómat és szöknék át a határ "másik oldalára". Én ennyi fideszes g.ciért biztos nem fogok megdögleni. Szégyen nem szégyen, ez van. Én vállalom.
2022. máj. 25. 15:40
9/15 anonim válasza:
A hadiállapot meg a háborús veszélyhelyzet két külön dolog. Elképesztő, hogy sem a járványt, sem a háború veszélyét nem fogták fel az emberek. Ilyenkor nincs idő tudatlan politikai bohócokkal játszani, aki nem megy be az Országházba, kivonul, siránkozik stb. Felkészültség, ötlet, tehetség, alkalmasság?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!