A kormány vajon miért nem ismeri el, hogy baj van a közoktatásban és miért nem próbálja a helyzetet megoldani, pontosabban csillapítani a bajt?
"Pedig igaz. Totál katasztrófa, ami az EÜ-ben megy. Mindenki tudja és látja is. Amúgy meg nem hiszem hogy bármilyen EÜ dolgozó Fideszre szavazott volna, ahogy tanár sem. Csak hogy ez nem a többség, sajnos."
A tanáraim enyhén szólva, nem voltak pártatlanok a választás környékén. Elég könnyű volt rájönni, hogy ki-kire szavaz. Hát legalább a fele, a Fideszt vagy a Mi Hazánkat támogatja. Hát, én biztosan nem leszek tanár, nem szeretnék még 40 évesen is a szüleimmel lakni, mert nincs pénzem albérletre.
"bárkire ráuszitható primitiv állatok, akiket az ellenségkép, a gyűlölködés éltet"
Miből is állt a moslék koalíció kampánya? "Orbán takarodj", "O1G","ezek csak lopnak", "a történelem legkorruptabb kormánya", stb. Egyetlen eredeti, előremutató gondolatuk nem volt. Márki Zay, Gyurcsány, Jakab, Fegyőr, Karácsony, Dobrev gyakorlatilag összes megnyilatkozása Orbán és fidesz ellenes úszítás volt. Meglett az eredménye. Talán szembe kéne nézni vele, a másik fél démonizálása helyett.
"Olyanokra van szükség a jövőben akik krumpliért szavaznak, mert rászorulnak"
Anyád szavaz krumpliért!! Tudod mi a gáz, hogy a FIDESZ a legjobb!!! A többi egy dupla NULLA!!!
"Anyád szavaz krumpliért!!"
Sajnos ő is lassan, igen. Évről évre egyre szarabbul megy nekik, kénytelenek munkát vállalni a nyugdíjuk mellé, mert a nyugdíjukból jó ha a számlák kijönnek.
"Olyanokra van szükség a jövőben akik krumpliért szavaznak, mert rászorulnak"
Én egy ingyen autóért sem szavaztam volna az Ellenzéki Összefogásra. Nem fogok olyanokra szavazni, akik még a saját vezetőjüket is elárulják gusztustalan módon. Persze, nyereségben igen, de kudarcban nyilván nem osztozkodnak, csak lejáratják és bűnbakot csinálnak belőle. Csak MZP meg a "hülye szavazók" felelősek a kudarcért, ők még véletlenül sem. Hol vannak most MZP támogatói? Többségüknek már nem szimpatikus, ahogy veszített. Azelőtt pedig hogy szerették. Majd MZP új pártja lesöpri ezt a gerinctelen ellenzéket! A Fideszben is több a becsület.
"Sajnos ő is lassan, igen. Évről évre egyre szarabbul megy nekik, kénytelenek munkát vállalni a nyugdíjuk mellé, mert a nyugdíjukból jó ha a számlák kijönnek."
Sajnálom öket, mivel van bennem empátia, nem is kevés!! Mivel többes számot használtál, ezért úgy gondolom, hogy szüleid nyugdíja csak a számlákra elégséges! Természetesen ez nem hihető, hogy két nyugdíjból nem lehet kifizetni mondjuk havi 70 ezret, ami egy háromszintes családi ház rezsije!!! De két embernek miért kell egy három szintes családi ház?? Valójában akkor két verzió lehetséges! Vagy nagyon nagy házban élnek, aminek az épületgépészete nulla, vagy csak megúszós munkájuk volt, és ezért kevés a nyugdíj!
Másrészről:
Nyugdíj mellett dolgozni nem szégyen, hanem nagyon jó dolog!!Két helyről lehet profitálni. Vagyis nem értem amit írsz nekem!!!
"Oké, az ellenzék is egy nagy rakás teszetoszaság, ez igaz. De nincs is semmiféle beleszólásuk a dolgokba már 13. éve, semmi közük az oktatás meg az EÜ állapotához."
Bocsi, de ez nem a FIDESZ hibája, hanem az ellenzék nem alkalmas a feladatra!! Ez van!!
"Mivel többes számot használtál, ezért úgy gondolom, hogy szüleid nyugdíja csak a számlákra elégséges!"
Nem fogok neked pénzügyi bemutatót tartani a szüleimről, és különösen nem érdekelnek a rosszindulatú feltételezéseid sem. Legyen elég annyi, hogy úgy látják jónak, hogy ameddig bírják, addig dolgoznak is a nyugdíj mellé, mert nem érzik biztonságban még azt a pár évnyi jövőjüket sem, amennyi várhatólag még lesz nekik. Nem bíznak benne, hogy 5 év múlva is ki fognak tudni jönni a nyugdíjukból. Ez azért elég gáz, szerintem.
"Nyugdíj mellett dolgozni nem szégyen, hanem nagyon jó dolog!!Két helyről lehet profitálni. Vagyis nem értem amit írsz nekem!!!"
Ember, a munka valóban nem szégyen. De az már szégyen, ha egy európai országban az a "normális", hogy nyugdíj mellé munkát kell vállalni, különben nem lehet belőle kijönni! Mert ezt most úgy írtad, mintha ez egy teljesen normális bevett és elfogadott dolog lenne, hogy dolgozni kénytelenek a nyugdíjuk mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!