Miért ilyen undoritó a magyar média?
a dzsúdi a lepcsánka szájával hogy a időjárásjelentő judittal milyen jóba van és most együtt fogynak mert unalmukba zabáltak a karanténba és most mikor lehet magukat egy szál bugyugóba mutogatni.
érdekes, én pl nem láttam, nem olvastam ilyent. Ha te igen, akkor meg mit háborogsz?
"az m1 ,rtl,tv2 mind egy hazug félrevezető ,hamis , érdek tv."
Ne ezeket nézd. Az ATV és a HírTV (hogy mindkét oldalról mondjak) egy fokkal már magasabb színvonal, de alapvetően nem TV-ből érdemes tájékozódni.
""""Ahelyet hogy pl a sajó folyó természeti katasztrófáról beszélnének hogy tönkrevágták az ottani élővilágot felelősök nincsenek stb. Miért megy ez a moslék népbutitás és ferdités manipuláció. Ahelyet hogy a valós fontos dolgokat mutatnák be. Mindig ez megy hogy lehet ilyen mocskos az m1 ,rtl,tv2"""
Valakinek az a hír, hogy Katinka megcsalta Tusapot valakinek pedig a Sajó szennyezése.
Nem vagyunk egyformák.
Például a hazug baloldali média egyik csatornáján az ATV-én is mutatnak celebeket stb... baleseteket és hasonlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!