Most, hogy győzött a Fidesz ez a kategória már semmi másról nem fog szólni, minthogy az ügyeletes fideszes bértrollok provokatív és lényegtelen kérdéseket tesznek fel napjában tízszer?
Figyelt kérdés
Eddig ezek a tapasztalatok.2022. máj. 17. 12:16
1/8 anonim válasza:
Már több, mint egy hónapja nyert, azért szerintem a többségnek sikerült feldolgoznia.
És én úgy látom kb. a fele Putyin/Ukrajna/atom témájú kérdés.
2/8 anonim válasza:
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
3/8 anonim válasza:
Itt kérdéseket szoktunk kiírni nem magáról a fórumről trollkodni mint ez a kérdés itt
4/8 anonim válasza:
Kérdező jól látod,így van!Jókat röhögök rajtuk🤣🤣
5/8 anonim válasza:
Nem mintha a másik oldalnak nem lennének meg a maga idiótái
6/8 anonim válasza:
Olyanra gondolsz mint ez a kérdés amit te tettél fel?
7/8 anonim válasza:
Én éppen azt látom, hogy az ellenzéki szimpatizánsok nem tudták feldolgozni még mindig a valóságot és a kudarcukat és ugyanúgy írnak, mintha nem is lett volna választás.
8/8 anonim válasza:
7# mert a vezérük izé Kapitányuk is ugyanígy tesz. Még mindig Jézusnak képzeli magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!