A választások óta változott valamiben az aktivitásotok itt a GYK Politika kategóriában?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 17:19
2/10 anonim válasza:
Abszolút. Aki nekiállt kaffogni, hogy elhúz az országból, és még mindig itt eszi a fene, azt noszogatom, hogy húzzon már el végre, ne csak a szája járjon.
3/10 anonim válasza:
Igen, kissé el vagyok keseredve, hogy a választók tetemes része a Nemzeti Együttlopás Rendszerére szavazott, szóval kb. kiabrandultam a politizálásból.
4/10 A kérdező kommentje:
3as, és ez mibne mutatkozik meg a GYK-s aktivitásodban?
2022. ápr. 12. 17:53
5/10 anonim válasza:
A háború kitörésekor, azon a hétvégén itt izzott a politikai rovat.
6/10 anonim válasza:
Választások előtt kicsit többet írtam a Mi Hazánkról és érveltem mellettük.
7/10 anonim válasza:
#4, kevésbé vagyok aktív, nincs kedvem vitatkozni.
8/10 anonim válasza:
Igen, most már nem lehet 3 perc 24 másodpercenként olyan kérdéseket olvasni hogy ki nyeri meg a választást? Lesz-e kormányváltás? És hasonló témájú kérdések. Úgy, ahogy a 3 vh. is elég jól visszaszorult :) A Gyk-n sikeresen lett visszaverve a 3. vh. ...hehe :)
10/10 anonim válasza:
Én is kevésbé vagyok aktív. De az, ahogyan gondolkodom a világról az nem változott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!