Várjátok már, hogy a választások kedvéért hozott engedmények és egyebek megszűnjenek és pár hónap alatt 20-25%-kal dráguljon meg az élet?
Figyelt kérdés
Meg fog szűnni az árstop, a 480 forintos üzemanyag, a kamatstop, a Csok, valószínűleg a rezsicsökkentés is és várható majd megszorítás is, amit persze csak "pénzügyi átcsoportosításnak" fognak hívni. Egy szóval nem túl jó idők előtt állunk nemzetközileg sem, hiszen a háború is fentebb skandálta az átakat, amire a Fidesz még vagy 2 lapáttal rá fog tenni. Már most is nálunk a legnagyobb az infláció az EU-ban. Lehet mutogatni, hogy Brüsszel, Soros, Gyurcsány hibája, de ez mind hazugság és valójában akinek csak köszönni lehet az a Fidesz.2022. ápr. 10. 19:41
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
13 szavazat
1/13 anonim válasza:
Várjad kérdező!
Azt is várjátok már egy évtizede, hogy megbukjon a zorbán meg csődbe menjen az ország.
2/13 anonim válasza:
Igen. Mert akkor végre a Fideszesekre szakadna a valóság.
3/13 anonim válasza:
20-25% honnét veszed azt a hülyeséget, lesz az a háború miatt, 50-200% is sajnos.
4/13 A kérdező kommentje:
Én eddig sose mondtam ezt és máshol sem hallottam még. Talán hallucinálsz? Most viszont eléggé tele a gatya... Nyílván a propaganda, majd olyan emebereknek pont mint te, majd meggyőz hogy mindenki is hibás a kialakult helyzet miatt csak éppen a Fidesz nem, úgy hogy 12 éve gyakorlatilag korlátlan hatalommal vannak hatalmon és ez csak arra volt jó, hogy szétlopják az országot.
2022. ápr. 10. 19:48
5/13 anonim válasza:
Túl szép lenne a 20-25% ezt csak kamu, sokkal több lesz az attól,tartok.
6/13 A kérdező kommentje:
3# Egyáltalán nem csak a háborúról van szó... Nézd már meg az inflációs adatok! Október óta meredeken nő az infláció a Fidesznek köszönhetően és valóban a háború még egy lapáttal tett rá.
2022. ápr. 10. 19:50
7/13 anonim válasza:
Csak a fideszesek hiszik el ezt a 20-25%-ot.
8/13 anonim válasza:
Nem igaz, egy csomó más EU-s országban magasabb az infláció.
9/13 A kérdező kommentje:
Ezt a 20-25%-ot kb. 1 éves periódusra értem. Szóval ezek az engedmények megszűntetésének közvetlen okán mondom ezt. Nyílván az árdrágulás soha nem áll meg, de normális esetben 1 éven belül ez az érték 3-5% volna.
2022. ápr. 10. 19:53
10/13 anonim válasza:
A fideszesek terjesztik ezt a 20-25%-ot, jóval több lesz az, de ne legyen igazam.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!