Mennyi időt töltötök el naponta itt a GYK Politika kategóriájában?
Figyelt kérdés
Órában mérve, mondjuk az elmúlt 1 hetet tekintve.2022. márc. 31. 21:10
4/15 anonim válasza:
1 hét alatt legalább 10 órát, beteg vagyok, végig itthon rohadok.
5/15 anonim válasza:
Nekem a munkaidőm reggel 8tól kezdődik, délután hatig van.
Előtte utána van bónuszpénz, főleg az esti időszakra.Pártot nem akarok írni honnan vagyok, de Putyin a legnagyobb!
6/15 A kérdező kommentje:
Számítok kemény számokra, mert a magam példájából és a toplistás helyezésemből le tudok vonni következtetéseket.
De mindne válasz, ami a kérdésre válaszol, és nem troll, offolás vagy spam, az hasznos válasnzak minősül!
2022. márc. 31. 21:16
7/15 anonim válasza:
Egesz nap gyártam a fideszes propagandát 0-24.
8/15 anonim válasza:
15 perc. Nem tudom miért, nap végén néha jön, hogy valahol osszam az észt, de gyorsan megunom.
9/15 anonim válasza:
Szia 5-ös!
Én a dk-s frakciót erősítem.Nálunk ebédpénz,kommunikációs jutalék is va, de teljesítményarányosan.Kérdés és válasz estén előre megállapított tiszteletdíj van.
10/15 Isti22 válasza:
Nem tudom, de túl sokat :D
Veszekedni utálok, főleg kötekedőkkel, de szeretek adatokat kigyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!