Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melegek, a ti életekből...

Melegek, a ti életekből mennyi időt vesz el naponta az LMBTQ mozgalom?

Figyelt kérdés
Mennyit foglalkoztok tettekkel vagy csak gondolatbsn az LMBTQ-val? Ide értve a facebookos kommentelést, mindennapi aggodalmakat, bármit.
2021. okt. 16. 21:30
A kérdező szavazást indított:
Néhány percet.
Legalább 1 órát.
Napi több órát.
Majdnem az egész napomat.
A teljes életemet ez tölti ki.
Nem vagyok LMBTQ tag.
23 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Egyedül abban a 2 percben nem erre gondolok mikor dug a pasim.
2021. okt. 16. 21:32
 2/11 anonim ***** válasza:
38%
Jó gyorsan megy.
2021. okt. 16. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem kevesebbet mint amennyit te foglalkozol velük.
2021. okt. 16. 21:40
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
24 órából 23:59:59 órát.
2021. okt. 16. 21:42
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Nemsokat. Amikor van valami nagy ügy amiért igenis kikell álni akkor előfordul, hogy többet mint máskor egy kicsivel, de alapjáraton nem e körül forog az életem, élem az életem mint mindenki más ha pedig nincs jobb dolga a kormánynak mint minket basztatni akkor kiállok magunkért.

De leginkább az lmbtq mozgalmak aktivistáinak mondható hogy ténylegesen vesz el valamit az idejükből vagy annak aki ilyen témájú oldalt vezet.

2021. okt. 16. 21:44
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

LMBTQ konkrétan senkit nem érdekel, a melegeket se :D

Ezzel csak a fidesz vergődik

2021. okt. 16. 21:45
 7/11 anonim ***** válasza:
25%

Meg az Unio, meg az ellenzék, meg a baloldal.

2021. okt. 16. 21:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk számítani lehetett rá, hogy tényleg ezzel törődnek egész nap. Pedig munkával jobban eltelnie az idő.
2021. okt. 17. 07:51
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
Valóban kérdező teljesen pontos a következtetés. Kb 6 ember zat mondja, hogy foglalkozik ezzel, ez azt jelenti, hogy minden meleg nonstop ezen agyal. Aaaaaaa nem általánosítás deeehogy
2021. okt. 18. 17:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"Mondjuk számítani lehetett rá, hogy tényleg ezzel törődnek egész nap. Pedig munkával jobban eltelnie az idő."

Akkor hogy elunk meg? En meg nem kaptam azert penzt mert kommenteket irok, de erdekelne hogy hogyan lehetne ezt penzre valtani.

Ja ertem a melegek kapnak penzt a szexualis iranyultsagukert a te kis elkepzelesed szerint.

2021. okt. 19. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!