Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melegek, a ti életekből...

Melegek, a ti életekből mennyi időt vesz el naponta az LMBTQ mozgalom?

Figyelt kérdés
Mennyit foglalkoztok tettekkel vagy csak gondolatbsn az LMBTQ-val? Ide értve a facebookos kommentelést, mindennapi aggodalmakat, bármit.
2021. okt. 16. 21:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a dolog ott van egész nap a fejemben, ha nem gondolok rá, akkor is. Ez a dolog az én részem, ez tesz olyanná, amilyen vagyok. Ha akarnék sem tudnék nem gondolni rá. A heteróknak is egész nap az agyukban van a heteróságuk, még akkor is, amikor nem veszik észre.

Én még tanulok, de elhiheted, hogy amint oda kerülök, hogy dolgoznom kell, nem fogom visszautasítani. Természetes, hogy én is dolgozni fogok. Bár vélhetően mentális munkát követelő területen fogok elhelyezkedni (tekintve a leendő végzettségem), de akkor sem panaszkodtam volna, ha máshogy hozza a sors és fizikai munkára kényszerülök. Az egy hatalmas baromság, hogy mi nem végezzük el a fizikailag megterhelő munkákat.

Ne úgy képzelj el minket, mint valami nyavajgós kislányokat. Én egy teljesen átlagos srác vagyok, nem vagyok lányos.

2021. okt. 22. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!