Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkai leleplező anyaga...

Toroczkai leleplező anyaga Márki Zay Péterről miért lett reklám a YouTubeon pont most?

Figyelt kérdés

[link]

Hirdetés státuszban van, tehát feldobja a főoldalon, meg más videók előtt reklámként.

Egy félórás reklám a YouTubeon mennyibe kerül?

Miért fizettek ezért Toroczkaiék pont a szavazás alatt, miért ilyen sürgős nekik?

Kaletáról és Szájerről miért nem volt hirdetésük?

2021. okt. 14. 10:52
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Egyébként ezt megkérdeztem kommentben a YouTube videó alatt is Toroczkaitól, mert válaszolt néhány hozzászólásra…

De sajnos szűrve vannak a kommenteket és az enyémek nem jelennek meg, pedig több accountommal is próbáltam.

2021. okt. 14. 10:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha legközelebb látod a reklámokat, akkor nézd meg, hogy ki fizetett érte. Általában van egy kis i betű karikában vagy hasonló gomb rajta, amire kattintva kiírja. Ha ezt kideríted, akkor meg lehet nézni, hogy mennyit fizetett érte.

Pl. itt vannak a fidesz reklámköltései. Az oldal elején van az összes költés, lejjebb meg, hogy az egyes reklámokra mennyit költöttek:

[link]

2021. okt. 14. 11:01
 3/15 anonim ***** válasza:
21%
Kaleta mikor volt politikus, akire szavazni lehetett? Egy MSZP-s időkből származó örökölt karrierdiplomata.
2021. okt. 14. 11:03
 4/15 anonim ***** válasza:
62%

Mert a mi hazánk nem ellenzéki valójában, inkább olyan, mint a Fidesz fogyi kistesója, akire rábízzák a vállalhatatlan dolgokat.

Mondjuk én sajnálom ezt, jó lenne, ha lennének igazi jobboldali és baloldali pártok is itthon.

2021. okt. 14. 11:05
 5/15 A kérdező kommentje:

#2.

Köszi!

Közben rákattintottam az “i” betűre és azt írja: “Hirdető: Mi Hazánk Mozgalom”, de maga a videó az Toroczkai László személyes csatornáján található meg.

Ahogy Te belinkelted a Fidesz Google reklám költségeit, ugyanolyan módon hogy tudnám megnézni a Mi Hazánk Mozgalom költségeit?

Ismét köszi, ha válaszolsz!

2021. okt. 14. 11:09
 6/15 anonim ***** válasza:
61%
Toroczkaiék a Fidesz zsebpártja Ők mindig a fidesz seggét nyalják.Mivel a Fidesz is Dobrev Klárának kezdett kampányolni (látszik mennyire félen a DK kihívásától 2022-ben) így mint Toroczkainak is fontos lett beállni Dobrev Klárát támogatni.
2021. okt. 14. 11:11
 7/15 A kérdező kommentje:

Közben megtaláltam:

[link]

Ezek szerint 36 hirdetésük volt kicsit kevesebb mint 3 millióért.

2021. okt. 14. 11:12
 8/15 anonim ***** válasza:
46%
Amúgy kösz a videót, tanulságos.
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
Azért az, hogy a nemzeti radikalizmust, és mintha a zsidózást is elvként, pozitívumként említi az sokat mondó.
 10/15 A kérdező kommentje:

Viszont az érdekes, hogy nincs a listában az új videó.

Pedig nekem megjelent, itt a screenshot:

[link]

2021. okt. 14. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!