Toroczkai leleplező anyaga Márki Zay Péterről miért lett reklám a YouTubeon pont most?
Hirdetés státuszban van, tehát feldobja a főoldalon, meg más videók előtt reklámként.
Egy félórás reklám a YouTubeon mennyibe kerül?
Miért fizettek ezért Toroczkaiék pont a szavazás alatt, miért ilyen sürgős nekik?
Kaletáról és Szájerről miért nem volt hirdetésük?
Egyébként ezt megkérdeztem kommentben a YouTube videó alatt is Toroczkaitól, mert válaszolt néhány hozzászólásra…
De sajnos szűrve vannak a kommenteket és az enyémek nem jelennek meg, pedig több accountommal is próbáltam.
Ha legközelebb látod a reklámokat, akkor nézd meg, hogy ki fizetett érte. Általában van egy kis i betű karikában vagy hasonló gomb rajta, amire kattintva kiírja. Ha ezt kideríted, akkor meg lehet nézni, hogy mennyit fizetett érte.
Pl. itt vannak a fidesz reklámköltései. Az oldal elején van az összes költés, lejjebb meg, hogy az egyes reklámokra mennyit költöttek:
Mert a mi hazánk nem ellenzéki valójában, inkább olyan, mint a Fidesz fogyi kistesója, akire rábízzák a vállalhatatlan dolgokat.
Mondjuk én sajnálom ezt, jó lenne, ha lennének igazi jobboldali és baloldali pártok is itthon.
#2.
Köszi!
Közben rákattintottam az “i” betűre és azt írja: “Hirdető: Mi Hazánk Mozgalom”, de maga a videó az Toroczkai László személyes csatornáján található meg.
Ahogy Te belinkelted a Fidesz Google reklám költségeit, ugyanolyan módon hogy tudnám megnézni a Mi Hazánk Mozgalom költségeit?
Ismét köszi, ha válaszolsz!
Viszont az érdekes, hogy nincs a listában az új videó.
Pedig nekem megjelent, itt a screenshot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!