Nyitottál cukrászdát bécsben? Bejött az EU reklám ígérete?
Nem az EU ígérte, hanem a magyar politikusok.
"Tudsz olyan magyarról aki erről álmodott és bejött neki?"
Olyanról igen, aki bécsi cukrászdában dolgozik, végül is majdnem ugyanez a kettő :D
Ja, nem.
"De azért az is igaz, hogy az a felszolgáló annyit keres, mint egy magyarországi orvos..."
Almát az almával, körtét a körtével.
Egy versenyszférában dolgozó orvos Magyarországon, nem nettó 1500-200 eurónyi pénzt keres.
Nem nyitottam cukrászdát, de nyithatnék. Én másban utazom. Kiköltöztem Bécsbe, 4-5-ször annyit keresek mint Budapesten, és köszönöm szépen mindenem megvan, a világ legélhetőbb városában élek minden szempontból.
Nekem bejött az EU-s reklám ígérete. Leszarom milyen lejtmenetben van Magyarország, kirúgni úgysem tudnak az EU-ból, Kínának meg nem kellenénk gyarmatnak sem ha nem lennénk EU tag. Ennyike.
Mivel nyugati cégeknek dolgozom mint IT-s nekem bejött az EU.
Azt látom, hogy a Fidesz részéről megindult a tudatos hergelés és dezininformáció Brüsszel ellen. Ld levendula földek.
Hiába pontoznak le az irigy kutyák, attól még ez a helyzet. Az, hogy neked nem sikerült élni az EU nyújtotta csodálatos lehetőségekkel az a te hibád. Az pedig a te döntésed volt, hogy Magyarországra is ilyen szar kormányt válassz aki kelet felé nyit, kilopja a szemedet és szar minden.
Akkor sem mennék vissza a balkánra, ha traktorral vontatnának. Annyira hozzászoktam a jóléthez. Valósággal szörnyülködök Magyarországon, amikor muszáj vagyok rokonokat látogatni. Szerencsére soha nem is kell hazamennem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!