Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyitottál cukrászdát bécsben?...

Nyitottál cukrászdát bécsben? Bejött az EU reklám ígérete?

Figyelt kérdés
Anno a csatlakozási népszavaztást az az MSZP-s reklámmal vezették fel, ami azt ígérte, ha tagok leszünk, nyithatsz cukrászdát bécsben. Neked sikerül? Tudsz olyan magyarról aki erről álmodott és bejött neki?

2021. aug. 7. 15:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%

Nem az EU ígérte, hanem a magyar politikusok.

"Tudsz olyan magyarról aki erről álmodott és bejött neki?"

Olyanról igen, aki bécsi cukrászdában dolgozik, végül is majdnem ugyanez a kettő :D

Ja, nem.

2021. aug. 7. 15:31
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Azóta már a bécsiek nyitnak cukrászdát Budapesten.
2021. aug. 7. 15:33
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
én nem nyitottam, de az osztrákok bezárták a magyar cukorgyárakat (agrana)
2021. aug. 7. 15:35
 4/20 anonim ***** válasza:
69%
Én nem, de akad jó pár magyar kisvállalkozás Ausztriában. Az mondjuk igaz, hogy az a jellemző, amit az első ír, hogy bécsi cukrászdában felszolgál, nem pedig övé a bécsi cukrászda. De azért az is igaz, hogy az a felszolgáló annyit keres, mint egy magyarországi orvos...
2021. aug. 7. 15:36
 5/20 anonim ***** válasza:
84%

"De azért az is igaz, hogy az a felszolgáló annyit keres, mint egy magyarországi orvos..."

Almát az almával, körtét a körtével.

Egy versenyszférában dolgozó orvos Magyarországon, nem nettó 1500-200 eurónyi pénzt keres.

2021. aug. 7. 15:38
 6/20 anonim ***** válasza:
58%

Nem nyitottam cukrászdát, de nyithatnék. Én másban utazom. Kiköltöztem Bécsbe, 4-5-ször annyit keresek mint Budapesten, és köszönöm szépen mindenem megvan, a világ legélhetőbb városában élek minden szempontból.

Nekem bejött az EU-s reklám ígérete. Leszarom milyen lejtmenetben van Magyarország, kirúgni úgysem tudnak az EU-ból, Kínának meg nem kellenénk gyarmatnak sem ha nem lennénk EU tag. Ennyike.

2021. aug. 7. 15:39
 7/20 Fsms ***** válasza:
77%

Mivel nyugati cégeknek dolgozom mint IT-s nekem bejött az EU.

Azt látom, hogy a Fidesz részéről megindult a tudatos hergelés és dezininformáció Brüsszel ellen. Ld levendula földek.

2021. aug. 7. 15:53
 8/20 anonim ***** válasza:
75%
Hallottam olyanról a ki külföldön fociklubot nyitott,médiát vásárolt,benzinkút hálózatot,bankfiókot nyitott. Én nem nyitottam,nem érdekel a vendéglátás.
2021. aug. 7. 16:05
 9/20 anonim ***** válasza:
64%

Hiába pontoznak le az irigy kutyák, attól még ez a helyzet. Az, hogy neked nem sikerült élni az EU nyújtotta csodálatos lehetőségekkel az a te hibád. Az pedig a te döntésed volt, hogy Magyarországra is ilyen szar kormányt válassz aki kelet felé nyit, kilopja a szemedet és szar minden.

Akkor sem mennék vissza a balkánra, ha traktorral vontatnának. Annyira hozzászoktam a jóléthez. Valósággal szörnyülködök Magyarországon, amikor muszáj vagyok rokonokat látogatni. Szerencsére soha nem is kell hazamennem :)

2021. aug. 7. 16:11
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
EU-n kívül is lehet céget csinálni. Vagy mondjuk alapítványt Üzbegisztánban…
2021. aug. 7. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!