Csak nekünk unalmas már nagyon ez a tengeteg Gyurcsány Shows reklám?
Figyelt kérdés
Fidesz szavazó vagyok. Vagyis eddig mindig rájuk szavaztam, most meg nem tudom. De már nekem is baromi idegesítő és jelentem ahol csak meglátom. Meg óriás plakátok meg stb. Miért nem a kórházakra költ a kormány? Múltkor reggel 9-től este 6ig ültem a kórházban mire elláttak, mondván nincs orvos és akkor erre a sz*r videora költenek egy valag pénzt.2021. okt. 9. 12:13
1/9 anonim válasza:
Hát de ha fidesz szavazó vagy akkor ezt akartad, nem? 18-ban is ugyan ez ment, csak Sorossal meg a migráncsokkal. Most is ugyan az van, csak a szereplők mások.
2/9 anonim válasza:
Troll a kérdező. Egy igazi Fidesz szavazó SOHA nem jön rá, hogy hülye.
3/9 anonim válasza:
Erre szavaztál, most élvezd. És örülj, hogy nem egy lepukkadt kórházban fekszel, ahol a portáson kívül nincs már se orvos, se nővér.
4/9 anonim válasza:
Szerintem te nem vagy fidesz-szavazó.
6/9 anonim válasza:
Örülj hogy elláttak :D Mamám volt pár hete a kórházban, mert kómába esett otthon. Bevitték, bent felébredt, megijedt, nem tudta hol van. Telenyomták több fajta brutál erős nyugtatóval aminek hallucináció a mellékhatása. Utána pszichológus beszélgetett vele és nem hitték el a kórházban hogy korábban normális volt. Bent volt egy hétig, semmit nem tudtak vele csinálni, nem jöttek rá arra sem, hogy mitől esett kómába. Hazaküldték, otthon kitisztult a feje, felismert mindenkit, de még aznap éjjel újra összeesett és meghalt. Pár napja temettük el. Az egészségügy színvonala egyre csak romlik, nem foglalkoznak a beteggel, nagyok a várólisták, parasztok az orvosok. És ez nem az ő hibájuk, mert én is ideges lennék ha 3 ember helyett kellene dolgoznom... De ezt az egészségügyet egy évtizednyi fidesz kormány alatt nem a gyurcsány tette tönkre, abban biztos lehetsz.
7/9 steven95 válasza:
Őszintén örülök, mert a sok idegesítő reklám legalább ugyanannyi ellenérzést szül a passzív ellenzék köreiben is. Már csak ezért is akadnak szerintem olyanok, hogy elmennek szavazni, hogy lehúzzák a retyón Orbánt. :)
8/9 anonim válasza:
Teljes feleslegesek ezek a hírdetések. Az emberek nagyon nagy része nem szélkakas, és köpönyeg forgató, mint Orbán. Minkét oldalon felesleges pénzszórás az ablakon az ilyen.
9/9 Senior Séf válasza:
Bazki, már egy mesét se tudok megnézni az unokámmal, mert ott is ez a hülye reklám megy. 15 év kormányzás, meg 8 év destruktív ellenzékiség után azért többre is telhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!