Honnét tudja a DK a telefonszámomat? Miért hívogatnak naponta, hogy szavazzak a Klárára?
Mekkora kamu!
Gondolom a 888-on, az origón vagy valamelyik NERrorista Fészbukkcsoportban olvashattad, hogy volt Dobreves telefonhívás. Most meg itt akarod előadni a nagy halált, hogy IIIISTENEM ENNYI SZÁMOM VAN ÉS MINDEGYIKEN HÍVOGATNAK, DE HÁÁÁÁNYSZOR! Az is hülye aki beveszi ezt a dumát.
Az előváladékozáson egy telefonszámot lehetett megadni. Opcionálisan. Ha ott megadtál egy elérhetőséget és esetleg azon felhívtak egyszer, azt még elhiszem. De erős kétségeim vannak, hogy Te ementél voltan a Gyurcsánysónak asszisztálni, hisz ott ugyebár Gulyás Gercike is megmondta, hogy neki belős információ vannak, hogy csak szincsi játci az egész, mert a Karácsony nyer és Ő ezt tudja ..... puszka!
4 mobil és 1 vezetékes telefonszámom van, mind megtalálható az online tudakozóban is.
Családtagokon, ismerősökön és a GLS futáron kívül senki sem hívott.
Engem meg állandóan a Momentum hívogat mobilon, és vezetékesen is.
Pedig nem adtam meg nekik a számaimat.
A mobilon már letiltottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!