Csak nekem tűnt fel, hogy a politika kategóriában egyre több olyan kérdés van mintha google fordítóval lenne megírva?
Figyelt kérdés
főleg a választással és a háborúval kapcsolatosak. totál olyan mintha a kérdező nem tudna magyarul. tudom hülyén hangzik de nem lehet hogy ez valami külföldi beavatkozás hogy ezzel is megzavarják a közvélemény álláspontját?2022. márc. 27. 21:59
3/16 anonim válasza:
Csak ennyire buták az emberek, és ennyire nem tudnak írni. Meg az utóbbi 1-2 évben a C-betűsök is felfedezték az okostelefonokat meg az internet világát, és elkezdték próbálgatni, főleg, hogy lopott telefonon ingyen van.
5/16 A kérdező kommentje:
2022. márc. 27. 22:03
6/16 anonim válasza:
Nem csak neked tűnt fel. Teljesen már az amikor egy kérdező/válaszoló látványosan aluliskolázott és magyarul de helytelenül ír illetve az is már amikor már maga a kérdés is teljesen magyartalan, az összeállítása ákombákom, ragozás hol van hol nincs, tele van angol átiratos főnevekkel pl a mai nap volt aki Rusia-t írt... :D
7/16 anonim válasza:
Egyik se Google fordítós, simán csak buta.
8/16 A kérdező kommentje:
Ez csak 2 példa amit így hirtelen találtam, van több is, akit érdekel az keresgéljen
2022. márc. 27. 22:06
9/16 anonim válasza:
Olyan magyar szavak nincsenek, így a fordítóban sincs.
10/16 anonim válasza:
“ hol van hol nincs, tele van angol átiratos főnevekkel pl a mai nap volt aki Rusia-t írt... :D”
Csakhogy ez nem angol szó.
*Russia!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!