A magyar szélsőjobboldaliak miért ennyire befolyásolhatóak?
#2: Csak leírtam, amit tapasztaltam, de nyugodtan megcáfolhatod ha tudod. Nem nyaljuk senki seggét, a kisebbségellenes törvényt ugyanúgy elítélem, de ettől még nem fogom éltetni egy elmebeteg háborúját.
Egyébként minden állam ember alkotta, mesterséges, mindegyik kialakult valamikor, egyiknek sincs nagyobb létjogosultsága a másiknál.
"#2: Csak leírtam, amit tapasztaltam, de nyugodtan megcáfolhatod ha tudod. Nem nyaljuk senki seggét, a kisebbségellenes törvényt ugyanúgy elítélem, de ettől még nem fogom éltetni egy elmebeteg háborúját."
Nincs ezen mit cáfolni. A magyar szélsőjobbosok nem fognak egy magyarellenes államnak tapsikolni, ami folyamatosan fenyegetőzik, követelőzik, és mocskolódik ha ezek nem teljesülnek.
#5: Ez nem válasz a kérdésre.
"A magyar szélsőjobbosok nem fognak egy magyarellenes államnak tapsikolni, ami folyamatosan fenyegetőzik, követelőzik, és mocskolódik ha ezek nem teljesülnek."
Helyette tapsikolnak egy olyannak, ami már többször ártott a magyarságnak és amely folyamatos veszélyt jelent számunkra is.
Helyette tapsikolnak egy olyannak, ami már többször ártott a magyarságnak és amely folyamatos veszélyt jelent számunkra is."
Ellenségem ellensége nevezetű mondás. Bár amióta nektek, meg az eu-nek "megfelelnek" az azovosok, banderisták, akkor nem kellene elvtelenségről papolnod.
Két félprimitív népség dolga, amiből nem ártana kimaradni.
"szélsőjobboldali = hülye"
Tehát az azovos spanjaitok, meg lényegében az ukrán kormányzat hülye?
Igazad lehet! ;)
Vagy őket most szopkodni kell?
Ez nem szélsőjobboldoaliság kérdése, az emberiség 95%a befolyásolható, 1% irányit a maradék 4 meg látja, hogy mi történik.
Én tuti biztosan nem az 1%-ba tartozom, de nem is szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!