Magyarországon a szélsőjobboldalnak (pl Mi Hazánk) ma már értelmetlen "cigányterrorra" és "zsidó uralomra" hivatkozva igazolni a saját létezését (ahogy a ma már a süllyesztő felé tartó Jobbik tette anno nagy vehemenciával pártostol/Magyar Gárdástol)?
Mutass már nekem egy olyan mi hazánkos videót ahol a zsidóságot vegzálják..
Másodrészt a roma demográfiai helyzet problémás,sokkal relevánsabb mint az EU álltal felkapott homoszexuális dolgok mint pl az apás szülés..
Teljesen szánalmas az MHM vergődése csak hogy valahogy összeszedjék azt az 5%-ot. "Állítsuk meg a covid diktatúrát"-tal van teleplakátolva az ország, közbe meg már korlátozások sincsenek. Erre akarták felépíteni a népszerűségüket? Szánalom. Valamelyik képviselőjük már a chemtrail konteó vonatra is felült egy facebook posztban és azzal kampányol. Röhej az egész.
Náluk szerintem még a régi szélsőjobbos Jobbik is komolyabban vehető volt.
Bár az is lehet hogy csak fiatalabb voltam, és még nem szúrtak annyira szemet a széljobber populista baromságaik.
"Mutass már nekem egy olyan mi hazánkos videót ahol a zsidóságot vegzálják.."
Az MHM keménymag tábora, Toroczkai bőrfejű haverjai szinte mind zsidógyűlölő antiszemita, csak ezzel azért nem túl nyerő kampányolni, ezért nem is eröltetik ezt a narratívát.
Nem szabad zsidozni pont.
De az egész világ antiszemita, még a zsidók is.
https://www.youtube.com/watch?v=iO4Hj9ehvr0
https://www.youtube.com/watch?v=YPh0K2WMcPo
"Az Európai Bíróság kimondta, hogy jogos a hagyományos zsidó, tehát kóser és a muszlim, tehát halal vágás tiltása, mert nyugat-európai hazafias szervezetek szerint ez állatkínzás. "
Ja amúgy a "hazafias szervezeteket" meg biztos a nagy állatvédői indíttatás hajtja, nem a kőkemény antiszemitizmus, iszlamofóbia.
"2 És gondolod nem térnek vissza a korlátozások? 🐑"
Majd szólj ha visszatértek, és akkor újra beszélgetünk a témáról.
ja meg vigyázz hogy le ne ess a laposföld széléről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!