KariGeri után akkor most Márki-Zay is megy a süllyesztőbe?
Figyelt kérdés
Párttámogatás nincs a háta mögött, a lájkbajnokságban totálisan visszaesett, minél többet beszél, annál többeknek lesz unszimpatikus. A legfrissebb kutatások szerint nem hogy növelte, de csökkentette is az ellenzék támogatottságát. A ballibsi médiában le sem merik írni a nyilatkozatait, beszédeit, ezt naponta lehet tapasztalni.
Kit húznak elő most a kalapból?
2021. dec. 18. 21:06
1/12 anonim válasza:
Ez nagyon, de nagyon izzadtsagszagu volt, kis fidess-jugend, ennyiert nem kapsz semmit a gazdaidtol.
2/12 anonim válasza:
Most már szinte biztos vagyok benne, hogy valami pártirodából lett ez kiadva hogy 10 percenként ki kell ide okádni egy "csökken Márki-Zay népszerűsége" kérdést. De már kezd uncsi lenni.
3/12 anonim válasza:
Nézőpont Intézet: Tarlós István győzelme nem kétséges
4/12 anonim válasza:
Szerintem, most jött el Korózs Lajos ideje! Ő egyébként is azt nyilatkozta magáról, hogy az átlagosnál lényegesebb jobb politikusnak tartja magát (nem vicc, tényleg ezt mondta). :D
6/12 grafno válasza:
a latott videok alapjan amit nyilatkozik azon bukja el a valasztast majd az ellenzek. nincs senki mas. ezt elqrtak 4evre megint.
7/12 anonim válasza:
#2: Oké, akkor te biztos vagy benne, de amúgy ki nem kaksiz le? Bújjad csak az ellenzéki propaganda oldalakat, akit 11 éve azt sulykolják beléd, hogy a kormány napjai meg vannak számlálva, mert jön a félelmetes ballib ellenzék a szuper tehetséges jelölteivel. Egyszer Mesterházyban látják a messiást, aztán megint Mesterházyban, aztán Bajnaiban, aztán Botkában, aztán Karácsonyban, aztán MZP-ben, akik mind sorra elbuknak, de majd ezt is megmagyarázzák nektek Kéri Laci bácsiék. Nem veszitek észre, hogy hülyére vesznek titeket és lejárt szavatosságú, vagy másod-, harmadosztályú figurákat tesznek le elétek? Én a helyetekben már k*rvára unnám, de szerencsére nem vagyok a helyetekben... :)
8/12 anonim válasza:
Mi olyan meglepő abban, hogy MZP baromságokat nyilatkozgat, és erről kérdések vannak?
9/12 KTP 3.0 válasza:
Lehet hogy Gyurcsótány lecseréli de ugye akkor meg a saját show műsorukat köpnék szembe. Mert ugye: Elkurtuk. Nem kicsit, nagyon. Ilyen böszmeséget még ország nem csinált mint amilyet mi csináltuk. Teljesen nyilvánvaló volt hogy amit mondunk az nem igaz. Hazudtunk reggel, éjjel meg este is.
10/12 KTP 3.0 válasza:
U.i (9es vagyok) Ha normális ténylegesen magyar és független pártot akartok aki a nemzet érdekeit képviseli akkor szavazzatok a mi hazánkra.
Éljen Toroczkai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!