Szélsőjobboldali érzelmű magyar állampolgárok, elindultok a keleti határra segíteni a kárpátaljai magyaroknak?
Figyelt kérdés
Olyan sokat beszéltek a határon túliakról, azért gondoltam, hogy akkor biztosan tesztek is valamit értük.2022. febr. 26. 14:29
1/9 anonim válasza:
Szélsőjobbosok most Oroszországnak szurkolnak..
2/9 anonim válasza:
Én a fideszes definíció szerint ballib magyarellenes vagyok szabolcsban, de éppen ma gyűjtöttük össze a régi ágyneműket, hogy odaadjuk a háború elől menekülőknek.
3/9 anonim válasza:
Én már küldtem nekik adományt.Nem használt,kinőtt, de még jó állapotú felnőtt és gyerekruhákat.
Kárpátalja helyzete közel sem olyan egyszerű.De, igen, az lenne a legjobb, ha visszatérne az országhoz a tolvaj ukránoktól.
4/9 A kérdező kommentje:
1, igen, olvasom ezt én is a különböző neonáci, magyar nyelvet használni próbáló oldalakon, de én ezt nem értem. Hát ha ők aggódnak a határontúli magyarokért, akkor hogyan szurkolhatnak Oroszországnak, akik határon túli magyarokat is veszélyeztetnek a háborúval?? Nem értem...?
2022. febr. 26. 14:45
5/9 anonim válasza:
Csak úgy szólok, hogy már egy rakás ember elindult és segítenek.
6/9 anonim válasza:
4#
Úgy,hogy az ukrán kormány nagyon magyarellenes.
És az "ellenségem ellensége a barátom".
7/9 anonim válasza:
#4: Úgy hogy teljesen retardáltak.
8/9 A kérdező kommentje:
5, kik azok a rakás ember? Van erről valami hír, vagy bármi, amivel alá tudod támasztani?
2022. febr. 26. 14:51
9/9 anonim válasza:
8.
Miért, van ahol ezt lehet regisztrálni?
Te tényleg ennyire hülye vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!