Megindult a Ft a szakadék felé! Mibe mentsem a 3 milla megtakarításom mielőtt túl késő? Vagy már túl késő?
1,5-2 év alatt nagy vérrel-verejtékkel szenvedtem össze ezt a pénzt (ráment az egészségem is). Most a dilettáns és hazaáruló kormány több éves munkámat teheti tönkre.
De mivel totál debil vagyok a pénzügyekhez így takaró alatt tartogattam, de most már úgy érzem lépni kell sürgősen, mert lassan már csak max egy 25 éves Suzukit fogok tudni belőle venni.
Mit kezdjek ezzel a pénzzel most, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tudjam mikor a Ft kezd összeomlani?
Légyszi részletesen írjátok meg mit kell tenni, mert tényleg nem értek a pénzügyi dolgokhoz (3-as voltam matekból), de nem akarom tönkretenni magam a NER miatt.
"kB xart sem ér sok embernek így az idei beremelese itt saját meglátásom szerint."
Meg a nyugdíjemelések sem, ki van ez találva :)
" Osztrak hatar mellett élek"
Osztrák határ mellett át kell járni dolgozni, megkeresni ott az eurót, majd itthon a gyenge forintos országban elkölteni. Garantált a siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!