Ha Magyarorszàgon a nemek között egyenjogùság van, akkor mièrt mehetnek a nők elöbb nyugdíjba,mint a fèrfiak?
Figyelt kérdés
#Egyenjogùsàg
2022. máj. 16. 10:51
21/24 anonim válasza:
Persze, hogy bagatel egyenként… és mint mondtam ezek csak példák, de tudnék még bőven írni… összeaadva minden csak nem bagatel, legalábbis nekem, de lehet h én vagyok szar.
22/24 anonim válasza:
"Persze, hogy bagatel egyenként… és mint mondtam ezek csak példák, de tudnék még bőven írni… összeaadva minden csak nem bagatel, legalábbis nekem, de lehet h én vagyok szar."
Én nem értem miért vágod magad áldozati pózba. Elhiszem hogy tudnál még írni. Én is tudnék még írni. Nem ez a lényeg. Egy igazságtalan gyakorlat van érvényben. A baj ez.
23/24 anonim válasza:
Te kérdeztél feladatokat, felsoroltam párat és ez már áldozat póz, oke! Egy nőnek akkor is sokkal több a feladata mint egy férfinek. A nő dolgozik, gyereket nevel és viszi a háztartást, amibe a férfi “besegít”, ha tud, ha nem akkor nem, de egy nőnek akkor is mindent meg kell csinálnia, mert enni kell, ruha kell stb stb… De hagyjuk..
24/24 anonim válasza:
Szerintem is hagyjuk te mindenképpen azt szeretnéd hinni hogy egy nőnek több dolga van és kész.
Annyit még kijavítalak hogy nem emiatt mondtam hogy áldozati pózba vágod magad.
Hanem ezek miatt:
"de lehet h én vagyok szar."
"De gondolom ezek kinevetni való hülyesègek"
Ettől vágod magad áldozati pózba. Ha egyenlőre nem mondták rád ezeket akkor ne próbalj meg ilyen manipulativ módon együttérzést kiváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!