Az hogy lehet, hogy a 444-Telex közönsége állítólag a leghumanistább, legtoleránsabb közösség, mégis véres szájjal védik az abortuszt?
Az abortuszt, ahol a doktor szikével benyúl a nő hasába, ott felaprítja a magzatot, majd kiszipkázza porszívóval. Lehet szépíteni, de ez történik a gyakorlatban.
Ezt egy ilyen ultraliberális "értelmiségi" hogyan védheti meg, sőt kapálózhat a nők "önrendelkezéséről", miközben egy emberi életet oltanak ki ezzel a legbrutálisabb módon? És ne jöjön senki azzal, hogy "az csak egy sejtcsomó", mert nem az. És nem is a nő teste, mert én sem anyám teste vagyok, hanem a sajátom...
"Te szerintem nem is egy sima liberális vagy, hanem feminista. Csak azok tudnak ilyen embertelenek lenni."
Nem semmi! :-D
Nekem úgy tűnik, hogy a ballibsik/újbalosok az ész nélküli szexuális szabadságért és a deviáns dolgokért küzdenek.
Amikor megtudtam, hogy a demokraták Amerikában annyira liberalizálni akarják az abortuszt, hogy a terhesség alatt bármikor elvégezhessék, akár az utolsó trimeszterben, egy világ omlott össze bennem... aki képes egy 7-8-9 hónapos magzatot abortálni, az a szememben egy gazember.
Szerintem ott kezdődik a probléma, az abortusz, ami régen egy orvos-etikai kérdés volt, most már politikai kérdés....
Hozzáteszem, hogy figyelemelterelésre is jó az abortusz-vita, mivel ezenkívűl ezer másik társadalmi probléma agyonhallgatott marad..
70-es, ritka beteg vagy, menjél kezeltesd magad!
Aki a magzatot parazitának nevezi, annak üzenem, hogy régen ő is parazita volt!
"Az élősködő vagy parazita (régiesen: élősdi) egy másik faj (a gazdafaj) élő egyedeinek testében vagy testfelszínén él, és annak testéből táplálkozik."
Wikipédia
Latom a balosoknak 0% közük van a biologiahoz, de csak azért is okoskodnak. Nembaj utána ne felejtsd ki írni kérdésnek hogy a Fideszesek a buták.
Úúúúú a wikivel már beégtek itt az előbb🧐
“ The placenta is simply a neuroendocrine parasite”
A gyengébbek kedvéért: “ A méhlepény egyszerűen egy neuroendokrin parazita”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!