Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ-nak van ebben az...

Az LMBTQ-nak van ebben az országban jövője?

Figyelt kérdés

2022. máj. 9. 21:53
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Április 3-tól mintha fidesz picit szemlétetet váltott volna.
2022. máj. 11. 08:03
 32/41 anonim ***** válasza:
30%
Nem, Magyarországon az a normális, ha családos ember tini fiukkal kurogat titokba, mert pont az ilyen “negyfal kozott” felfogas miatt nem meri felvallani magat, inkabb belekenyszeriti magat egy hazassagba es meg gyereket is csinal. Szerintem ez a gáz, nem aki a pride-on van. Lattal mar a priderol barmit is vagy csak amit az m1-en mutatnak? Normalis emberek vannak kint egyetemistak, modern gondolkodasu heterok , NEM CSAK MELEGEK, egy tok jo hangulatu buli az egesz. En hetero lany vagyok de nagyon sokszor voltam mar kint tamogatni a barataimat, sok szaz evig buntettek a melegeket oktalanul, szerintem egy napba nem hal bele a tarsadalom amikor felvonulnak. Nagyon tré, hogy ez az ország még mindig ennyire elmaradott, ha nem tetszik ne nézd b*szki
2022. máj. 11. 08:34
 33/41 anonim ***** válasza:
30%
A Fidesz nyert kétharmaddal. Az lesz, amit a kormány akar, ha nem tetszik, akkor el lehet innen menni!
2022. máj. 11. 08:58
 34/41 anonim ***** válasza:
65%
33, demokrácia van elméletben nem? Akkor meg mégis mi az hogy menjek el? Én itt születtem, az én hazám, nem egy fidesztálib mondja meg hogy elmenjek-e vagy sem. Bár előbb utóbb muszáj lesz, ez az ország lassan élhetetlen. Nem csak a fizetés miatt, hanem a gyűlölet miatt.
2022. máj. 11. 09:12
 35/41 anonim ***** válasza:
30%
Gyűlöljük is a libsiket, mint a szrt! Április 3.-án súlyos vereséget szenvedett a balliberális ellenzék, akár tetszik, akár nem. Fideszes többség, Fidesz kétharmad van.
2022. máj. 11. 11:01
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
LGBTQ IM GAY
2022. máj. 11. 11:03
 37/41 anonim ***** válasza:
22%

Nincs és remélem úgy is marad.

Nem mindegyik meleg olyan áldozat, mint ahogy bemutatja őket az LMBTQ... Amerikát már elkezdték szétverni az agresszív genderisták

2022. máj. 11. 12:14
 38/41 anonim ***** válasza:
Románia
2022. máj. 11. 13:08
 39/41 anonim ***** válasza:
28%
Az LMBTQ-t be kellene mindenhol tiltani. Börtönben lenne a helyük.
2022. máj. 11. 15:13
 40/41 anonim ***** válasza:
70%
Az a sok értelmiségi fideszes akikről mindig hallok, helyrerakhatna itt pár fideszes kommentelőt. :D
2022. máj. 11. 15:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!