Pride kb olyan mint egy focimeccs. Focimeccs után mindent szétvernek, Pride alatt meg "gusztustalankodnak". Ha betiltjuk a Prideot tiltsuk be a focimeccseket is, mert rohadtul nincs kedvem Népligeten úgy várni a buszt este, hogy a váróteremben azon aggódok, hogy nehogy megverjenek random..
Egyébként erre van egy megoldás, nem kell betiltani egyiket sem, csak KULTÚRÁLT keretek közt művelni.
A "mi" "genderlobbink" miatt.. :) jaj.
Másként definiáljuk az LMBTQ-személyt, ebben egyetértek.
Biztos van olyan aki nem akar házasodni, elég ha nyugodtan él baráti státuszban a párjával.. Én egyszer akarok. Nemnormális lennék? Már 12 évesen arról álmodtam, hogy egyszer apuka leszek, Kövér Laca szerint ez a vágyam pedofil hajlam.
Zavartalanul. Mármint nem zavar senki, ha nem tudja hogy meg kell zavarni, mert buzzancs vagyok. Tehát titokban... "ülök a szobámban... mintha nem is léteznék." -HP
Tudom nehéz elfogadni, de az hogy a párom azonos nemű és erről Te tudomást szerzel, az nem a "kéretlen" hálószobatitkom. Az a szabadságom, hogy nem kérdezed meg tőlem feleslegesen, hogy sunáznám-e azt a csajt, és ha mégis, szabadon reagálhatok erre úgy mint bárki más.
Tehát röviden azt látom, hogy azt mondod hogy nem a melegeket utálod, csak mindet amit a melegek tesznek, magukért. Tehát az a normális meleg aki elfogadja, hogy most ez így normális, ne akarjanak semmit, mert nem vettek el tőlük semmit. Viseljük el a buz*zást, és köszönjük meg hogy élhetünk közöttetek. Normálisak között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!