Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ-nak van ebben az...

Az LMBTQ-nak van ebben az országban jövője?

Figyelt kérdés

2022. máj. 9. 21:53
1 2 3 4 5
 21/41 steven95 ***** válasza:
75%
Jelntős részüket? Mi alapján? Nácit akkor is náci és utálhatod ha nincs tüntetésen. Meleg akkor is meleg ha nem megy ki a pride-ra, de te csak akkor utálod úgy néz ki ha ki mer menni az utcára. 25 éves koromig nem voltam kint. Aztán tavaly kimentem. Előtte sem voltam normális? Vagy csak azután váltam azzá?
2022. máj. 10. 19:07
 22/41 steven95 ***** válasza:
*..nemnormálissá.
2022. máj. 10. 19:08
 23/41 A kérdező kommentje:
#21 nem minden meleg megy ki a Pride-ra, mint ahogy nem minden meleg "LMBTQ-személy", persze ez ellen tudom, hogy habzó szájjal tiltakozik minden neokommunista. Vannak normálisok, akiknek egyáltlán nem tetszik ez a vergődés és szívesen élnék valóban nyugodtan és zavartalanul az életüket, ahogyan a 3-ik világháború német megszállását leszámítva ezt itthon mindig is tehették. Négy fal között kell hagyni azt, ami oda való, és nem tolni a emberek arcába, majd áldoztpózba vágni mgatokt, hogy miért foglalkozunk veletek. Hát ezért, meg a degenerált genderlobbitok miatt.
2022. máj. 10. 19:24
 24/41 anonim ***** válasza:
46%

Pride kb olyan mint egy focimeccs. Focimeccs után mindent szétvernek, Pride alatt meg "gusztustalankodnak". Ha betiltjuk a Prideot tiltsuk be a focimeccseket is, mert rohadtul nincs kedvem Népligeten úgy várni a buszt este, hogy a váróteremben azon aggódok, hogy nehogy megverjenek random..

Egyébként erre van egy megoldás, nem kell betiltani egyiket sem, csak KULTÚRÁLT keretek közt művelni.

2022. máj. 10. 20:00
 25/41 steven95 ***** válasza:

A "mi" "genderlobbink" miatt.. :) jaj.

Másként definiáljuk az LMBTQ-személyt, ebben egyetértek.

Biztos van olyan aki nem akar házasodni, elég ha nyugodtan él baráti státuszban a párjával.. Én egyszer akarok. Nemnormális lennék? Már 12 évesen arról álmodtam, hogy egyszer apuka leszek, Kövér Laca szerint ez a vágyam pedofil hajlam.

Zavartalanul. Mármint nem zavar senki, ha nem tudja hogy meg kell zavarni, mert buzzancs vagyok. Tehát titokban... "ülök a szobámban... mintha nem is léteznék." -HP

Tudom nehéz elfogadni, de az hogy a párom azonos nemű és erről Te tudomást szerzel, az nem a "kéretlen" hálószobatitkom. Az a szabadságom, hogy nem kérdezed meg tőlem feleslegesen, hogy sunáznám-e azt a csajt, és ha mégis, szabadon reagálhatok erre úgy mint bárki más.

Tehát röviden azt látom, hogy azt mondod hogy nem a melegeket utálod, csak mindet amit a melegek tesznek, magukért. Tehát az a normális meleg aki elfogadja, hogy most ez így normális, ne akarjanak semmit, mert nem vettek el tőlük semmit. Viseljük el a buz*zást, és köszönjük meg hogy élhetünk közöttetek. Normálisak között.

2022. máj. 10. 20:17
 26/41 anonim ***** válasza:
Ja hogy aki nem heteró az a négy fel között éljen, de te kedvedre mehetsz a nőddel/csávóddal kèzenfogva az utcán ( nem tudom mi a nemed, csak remélem, hogy nem nőként vagy homofób) hát nagyon fordítva ülsz a lovon haver
2022. máj. 10. 20:43
 27/41 anonim válasza:
19%
Van, a Népliget melletti hímringyókban van a jövő.
2022. máj. 10. 22:07
 28/41 anonim ***** válasza:
Kérdező, minek a rövidítése az LMBTQ?
2022. máj. 10. 22:38
 29/41 anonim ***** válasza:
79%
elmentek ti a pitsába, mi a lótúró köze van mesekönyvekhez, meg szájtépéshez, meg felvonuláshoz, meg ilyen bolondériákhoz annak, hogy én nőként egy másik bulával akarok smárolni???? kész röhej az egész társadalom, nem mehetnénk vissza a fára és akkor mindenki állatiasan ungabungázik ?:D
2022. máj. 10. 23:44
 30/41 anonim ***** válasza:
Nincs jővője. A Fidesz nem támogatja. A baloldalnak pedig semmi esélye nincs legyőzni a Fideszt. Ez április 3.-án jól látszott.
2022. máj. 11. 08:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!