Az LMBTQ-nak van ebben az országban jövője?
11/41 A kérdező kommentje:
#10 De igen, az LMBTQ egy politikai szervezet, és nem, egyáltalán nem mindne személy "LMBTQ személy", aki nem hetero. Illetve akkor a pedók, zoofil, nekrofilek stb. is az kell legyen, de gondolom, ez ellen tiltakoznál (joggal). Na ezért politikai szervezet.
Nekem az LMBTQ-ról az a véleményem, hogy:
"Én nem vagyok lmbt én egyszerű bzi vagyok"
Szerintem senkire nem tartozik ki kivel, nem kell bántani emiatt senkit. Szivárványos hülyeségek szerintem agymenés, de a melegekkel transzokkal semmi problémám nincs. Sőt, szerintem simán fogadhatnának örökbe gyereket valamint a polgári házasságot is megadnám nekik, a fidesz amúgy az utóbbit fix megadja
2022. máj. 10. 09:46
Ilyenkor mikor ilyen válaszokat olvasok, annyira hálás vagyok, hogy megtehetem, hogy Madridban éljek nem M.O-n :D Ez az egész LMBTQ téma csak otthon idegesíti az embereket, itt le se szarja senki ha két csávó kézen fogva megy az utcán és ez a normális. Mindenki foglalkozzon magával, élni és élni hagyni. Ha zavar a Pride ne nézd meg ne menj ki rá ilyen egyszerű. Egy nap van az évbe bele ne haljatok.
2022. máj. 10. 12:27
14/41 A kérdező kommentje:
#13 akkor te is hagyd az itthoniakít élni, éljél boldogan Madridban, felejtsd el ezt a nyelvet és hogy magyar vagy, senki nem fog hiányolni téged és neked is jobb lesz így. Oldódj fel a végtelen toleranciában, nem külföldről ugass be, hogy itt hogy kéne élni, mert te semmit nem teszel hozzá ennek az országnak az épüléséhez.
Normális vagyok. És meleg is. Gondolom akkor normális meleg is. Mert nincs szükségem ilyen jelzőkkel illetnem magam.
És kimegyek a pride-ra, és vettem meleg mesekönyvet is. Nagy cucc.
Agymenésetek kitalálni valami indokot, ami gyatrán leplezi azt, hogy csak azért nem bírtok mert buz*k vagyunk.
Van jövője, mert én innen el nem megyek, haver ;)
2022. máj. 10. 13:31
Mert te szerinted az tesz hozzá az ország épüléséhez aki kiárusítja az országot, “rezsicsökkentés”-nek hívja azt aminek az árkülönbözetét te fizeted, hatósági árakat használ, mint a Kádár rendszerbe, kisebbségek elleni gyűlöletet szít? Ez építi az országot? Megsúgom, ez lejáratja csak. Igazad van, nem itt adózok ( hálistennek, legalább az én adóm nincs ellopva), azért mert külföldre mentem a jobb élet miatt és a normális mentalitás miatt , miért is kéne feladnom a magyarságom? Soha nem az országomat szidtam hanem a kormányt és azokat akik ehhez asszisztálnak. Tapsold meg magad, hogy egy elmaradott beszűkült látókörű birka vagy. És köszönöm szépen jól is érzem itt magam:D
2022. máj. 10. 13:43
17/41 A kérdező kommentje:
"És kimegyek a pride-ra, és vettem meleg mesekönyvet is."
Ezek után nem tudom, hogyan lehetnél normális.
"Van jövője, mert én innen el nem megyek, haver ;)"
Az jó, mert ezek szerint mégsem élsz itthon olyan hatalmas elnyomásban, mint ahogy azt vetíteni próbáljátok.
"Agymenésetek kitalálni valami indokot, ami gyatrán leplezi azt, hogy csak azért nem bírtok mert buz*k vagyunk."
Csak a szexuális irányultságért nem utál senki. Azért mert szar a személyiséged (a válaszod alapján pláne), már nagyon.
2022. máj. 10. 17:00
Látod. Mitől lenne szar? Ismersz? Nem, csak lehetőséged van ideböffenteni. Én nem értem az átmeneteti logikátokat. Meleg vagyok, azé nem utálsz. Ember vagyok, és kimegyek rendezvényekre, ezé se utálsz. Talán tüntetek, - és ha nem értesz vele egyet hogy enenk van valami hatása_ még mindig nem utálsz. De ha melegként kimegyek tüntetőleg, hogy jellezzem hogy az én szemszögemből még nincsenek rendben a d olgok, akkor nemnormális vagyok. :D Kérlek mondd e, hogy jön ez ki ?
2022. máj. 10. 17:47
20/41 A kérdező kommentje:
#19 mert ahogy egy náci tüntetésen résztvevő embereket sem tartom kifejezetten embernek, úgy a Pride-on résztvevőket se feltétlen (legalábbis jelentős részüket) kulturált, egészséges lelkületű embereknek.
Röviden: nem mindegy, milyen rendezvényen veszel részt.
Kapcsolódó kérdések: