Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ-nak van ebben az...

Az LMBTQ-nak van ebben az országban jövője?

Figyelt kérdés

2022. máj. 9. 21:53
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
#10 De igen, az LMBTQ egy politikai szervezet, és nem, egyáltalán nem mindne személy "LMBTQ személy", aki nem hetero. Illetve akkor a pedók, zoofil, nekrofilek stb. is az kell legyen, de gondolom, ez ellen tiltakoznál (joggal). Na ezért politikai szervezet.
2022. máj. 10. 09:15
 12/41 anonim ***** válasza:
74%

Nekem az LMBTQ-ról az a véleményem, hogy:

"Én nem vagyok lmbt én egyszerű bzi vagyok"

Szerintem senkire nem tartozik ki kivel, nem kell bántani emiatt senkit. Szivárványos hülyeségek szerintem agymenés, de a melegekkel transzokkal semmi problémám nincs. Sőt, szerintem simán fogadhatnának örökbe gyereket valamint a polgári házasságot is megadnám nekik, a fidesz amúgy az utóbbit fix megadja

2022. máj. 10. 09:46
 13/41 anonim ***** válasza:
40%
Ilyenkor mikor ilyen válaszokat olvasok, annyira hálás vagyok, hogy megtehetem, hogy Madridban éljek nem M.O-n :D Ez az egész LMBTQ téma csak otthon idegesíti az embereket, itt le se szarja senki ha két csávó kézen fogva megy az utcán és ez a normális. Mindenki foglalkozzon magával, élni és élni hagyni. Ha zavar a Pride ne nézd meg ne menj ki rá ilyen egyszerű. Egy nap van az évbe bele ne haljatok.
2022. máj. 10. 12:27
 14/41 A kérdező kommentje:
#13 akkor te is hagyd az itthoniakít élni, éljél boldogan Madridban, felejtsd el ezt a nyelvet és hogy magyar vagy, senki nem fog hiányolni téged és neked is jobb lesz így. Oldódj fel a végtelen toleranciában, nem külföldről ugass be, hogy itt hogy kéne élni, mert te semmit nem teszel hozzá ennek az országnak az épüléséhez.
2022. máj. 10. 12:41
 15/41 steven95 ***** válasza:
62%

Normális vagyok. És meleg is. Gondolom akkor normális meleg is. Mert nincs szükségem ilyen jelzőkkel illetnem magam.

És kimegyek a pride-ra, és vettem meleg mesekönyvet is. Nagy cucc.

Agymenésetek kitalálni valami indokot, ami gyatrán leplezi azt, hogy csak azért nem bírtok mert buz*k vagyunk.

Van jövője, mert én innen el nem megyek, haver ;)

2022. máj. 10. 13:31
 16/41 anonim ***** válasza:
38%
Mert te szerinted az tesz hozzá az ország épüléséhez aki kiárusítja az országot, “rezsicsökkentés”-nek hívja azt aminek az árkülönbözetét te fizeted, hatósági árakat használ, mint a Kádár rendszerbe, kisebbségek elleni gyűlöletet szít? Ez építi az országot? Megsúgom, ez lejáratja csak. Igazad van, nem itt adózok ( hálistennek, legalább az én adóm nincs ellopva), azért mert külföldre mentem a jobb élet miatt és a normális mentalitás miatt , miért is kéne feladnom a magyarságom? Soha nem az országomat szidtam hanem a kormányt és azokat akik ehhez asszisztálnak. Tapsold meg magad, hogy egy elmaradott beszűkült látókörű birka vagy. És köszönöm szépen jól is érzem itt magam:D
2022. máj. 10. 13:43
 17/41 A kérdező kommentje:

"És kimegyek a pride-ra, és vettem meleg mesekönyvet is."

Ezek után nem tudom, hogyan lehetnél normális.

"Van jövője, mert én innen el nem megyek, haver ;)"

Az jó, mert ezek szerint mégsem élsz itthon olyan hatalmas elnyomásban, mint ahogy azt vetíteni próbáljátok.

2022. máj. 10. 16:57
 18/41 anonim ***** válasza:
66%

"Agymenésetek kitalálni valami indokot, ami gyatrán leplezi azt, hogy csak azért nem bírtok mert buz*k vagyunk."

Csak a szexuális irányultságért nem utál senki. Azért mert szar a személyiséged (a válaszod alapján pláne), már nagyon.

2022. máj. 10. 17:00
 19/41 steven95 ***** válasza:
84%
Látod. Mitől lenne szar? Ismersz? Nem, csak lehetőséged van ideböffenteni. Én nem értem az átmeneteti logikátokat. Meleg vagyok, azé nem utálsz. Ember vagyok, és kimegyek rendezvényekre, ezé se utálsz. Talán tüntetek, - és ha nem értesz vele egyet hogy enenk van valami hatása_ még mindig nem utálsz. De ha melegként kimegyek tüntetőleg, hogy jellezzem hogy az én szemszögemből még nincsenek rendben a d olgok, akkor nemnormális vagyok. :D Kérlek mondd e, hogy jön ez ki ?
2022. máj. 10. 17:47
 20/41 A kérdező kommentje:

#19 mert ahogy egy náci tüntetésen résztvevő embereket sem tartom kifejezetten embernek, úgy a Pride-on résztvevőket se feltétlen (legalábbis jelentős részüket) kulturált, egészséges lelkületű embereknek.

Röviden: nem mindegy, milyen rendezvényen veszel részt.

2022. máj. 10. 18:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!